Αθλητισμός

Στην Ακαδημία του ΟΦΗ ο Νίκος Καρβελάς!

 Στην ομάδα της καρδιάς του επέστρεψε ο Νίκος Καρβελάς, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην καριέρα του, καθώς αναλαμβάνει προπονητής στην Ακαδημία του ΟΦΗ! Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Με αισθήματα χαράς και συγκίνησης η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ καλοσωρίζει και πάλι πίσω στην ομιλίτικη οικογένεια το Νίκο Καρβελά, ένα από τα δικά της παιδιά!
Ο Νίκος Καρβελάς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΟΦΗ και τίμησε τη φανέλα του πρώτου ΟΦΗ ’94 φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μετά από μια μεγάλη πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ανήκει και πάλι στην οικογένεια της ομάδας της καρδιάς του, αναλαμβάνοντας προπονητής στα μικρότερα ηλικιακά τμήματα υποδομής (2008, 2009 και 2010).
Η παρουσία του Νίκου Καρβελά στην Ακαδημία του ΟΦΗ είναι σημαντική καθώς ο ίδιος μπορεί να μεταδώσει στα παιδιά που τώρα ξεκινούν το ποδόσφαιρο τις γνώσεις και το ήθος, βοηθώντας στην διάπλαση όχι μόνο σωστών ποδοσφαιριστών αλλά και υγιών χαρακτήρων και νέων φιλάθλων του ΟΦΗ.
Ευχόμαστε στο Νίκο Καρβελά κάθε επιτυχία στο νέο ξεκίνημα της πορείας του στο χώρο του ποδοσφαίρου και είμαστε ευτυχείς που η νέα αυτή σελίδα ανοίγει μέσα από την δική του , την οικογένεια του ΟΦΗ…
Νίκο καλώς ήρθες και πάλι στο ποδοσφαιρικό σου σπίτι!"

Σχόλια