default-image

Στην Αθήνα για φιλικά οι ομάδες της ΕΚΑΣΚ

Μπάσκετ
Στην Αθήνα για φιλικά οι ομάδες της ΕΚΑΣΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν αύριο Κυριακή οι μικτές ομάδες αγοριών και κοριτσιών της ΕΚΑΣΚ προκειμένου να πάρουν μέρος στο τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει ο Πανελευσινιακό από τη Μ. Δευτέρα έως και την Μ. Τετάρτη.

Την αποστολή αποτελούν αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι το έτος 2001, ενώ το τουρνουά διεξάγεται στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 85 χρόνων από την ίδρυση του Πανελευσινιακού.

Την αποστολή των κοριτσιών αποτελούν οι Μπαλαμούτσου Αργυρώ (Ηρόδοτος), Ραϊνάκη Γωγώ (Ιεράπετρα), Παπαμαρκάκη Βάσια, Βατσινά Κωνσταντίνα, Σφακιανάκη Εβελίνα, Κουράτορα Στέλλα (ΟΦΗ), Κασαπίδη Μαριλένα (Ανδρογέας), Παναγιωτάκη (Αρκάδι), Πρασιανάκη Ελία, Ρουμελιώτη Πόπη, Σκορδυλάκη Άννα Μαρία, Σκουμπάκη Αργυρώ (ΟΑΧ), ενώ θα τις συνοδεύει η προπονήτριά τους Δημητρουλάκη Φρόσω.

Την αποστολή των αγοριών αποτελούν οι Καθαράκης Κωνσταντίνος, Κίτσος Ιωάννης, Βαρβεράκης Αλέξανδρος (Ηράκλειο), Καπετανάκης Εμμανουήλ, Τζιόλας Μιχαήλ, Κούτζογλου Χαράλαμπος, Χριστοφορίδης Θεόδωρος, Κουτουλάκης Ευάγγελος (Κύδων), Λαγουδάκης Γρηγόρης, Βοσκάκης Γεώργιος (ΑΓΟΡ), Κυριαζής Αντώνιος (Αναγέννηση), Μούτσα Κλόντιαν (Ιεράπετρα), ενώ θα τους συνοδεύουν οι προπονητές τους Καρκανάκης Στέλιος και Πολοπετράκης Πέτρος.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων των ομάδων της ΕΚΑΣΚ:

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 25/04/2016

ΚΛ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΕΚΑΣΚ

Μ.ΤΡΙΤΗ 26/04/2016

ΚΛ. ΓΟΥΒΑΣ

Γ.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΕΚΑΣΚ

Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 27/04/2016

ΚΛ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΕΚΑΣΚ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ

Αγόρια:

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 25/04/2016

ΚΛ. ΓΟΥΒΑΣ

Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑΣ - ΕΚΑΣΚ

Μ.ΤΡΙΤΗ 26/04/2016

ΚΛ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΕΚΑΣΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 27/04/2016

ΚΛ. ΓΟΥΒΑΣ

ΕΚΑΣΚ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News