Αθλητισμός

Καλή παρουσία του Ηράκλειο ΟΑΑ στο Πανελλήνιο

Καλή παρουσία είχαν οι αθλητές του Ηράκλειο ΟΑΑ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις αγοριών-κοριτσιών 12 και 16 ετών, το οποίο φιλοξενείται στο Μαραθώνα από τις 18 Απριλίου.

Το ηρακλειώτικο σωματείο εκπροσώπησαν πέντε αθλητές. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των 12 ετών αγωνίστηκαν οι  Γενναράκης Νίκος, Μανδαλενάκης Αναστάσης, Μπόγρη Αθηνά, Νταμπακάκη Χρυσή και σε αυτή των 16 ετών η Κροντηρά Έλενα.

Σχεδόν όλα τα παιδιά κατάφεραν να περάσουν στα κυρίως ταμπλό, όπου και στον πρώτο γύρο ολοκλήρωσαν την επιτυχημένη πορεία τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γενναράκης Νίκος κέρδισε τον Σπύρου του Ο.Α. Χαλκίδας με 61 60, στον επόμενο γύρο των προκριματικών κέρδισε τον Λαζόπουλο της Φιλοθέης με 67(3) 54 ret, ενώ στο τελευταίο γύρο τον Κουτσούλη της Αργυρούπολης με 64 76(4).  Στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό έπαιξε με τον Κασσή από το Χαϊδάρι από τον οποίο έχασε δύσκολα με 64 76(5).

Ο Μανδαλενάκης Αναστάσης στον πρώτο του αγώνα στα προκριματικά κέρδισε εύκολα τον Ανδρή του Αττικού Ήλιου με 60 60, στην συνέχεια κέρδισε τον Τράχο του Α.Σ. Ολυμπιακού Χωρίου με 63 61 και στον τελευταίο γύρο για την είσοδο του στο ταμπλό πέρασε νικηφόρα τον Καλαντωνέα του Χαϊδαρίου με 61 76(4). Στο κυριώς ταμπλό δεν κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο αφού έχασε από τον Καλαϊτζή με 63 62.

Η μικρή Μπόγρη Αθηνά, στον γύρο των προκριματικών έχασε από  την Ντερτιλή της Φιλοθέης με 61 62.

Η Νταμπακάκη Χρυσή κατάφερε να περάσει τα προκριματικά και να μπει στο κυριώς ταμπλό όπου έχασε από το Νο 5 την Πιάχα της Λάρισας με 60 61. Νωρίτερα είχε κερδίσει την Ηλιάδη από το Πόρτο Ράφτη με 61 62 και στη συνέχεια πέρασε την Μπέτση και μπήκε στο ταμπλό

Την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α κ. Τζιγκουνάκης Κώστας.

Με ανακοίνωσή του το Ηράκλειο ΟΑΑ αναφέριε: «Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Ομίλου για τις επιδόσεις τους. Η συστηματική δουλειά και η προσπάθεια τους απέδειξε ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Πολλά συγχαρητήρια τέλος και στους προπονητές των παιδιών.

Καλή συνέχεια σε όλους…»

Σχόλια