Αθλητισμός

Καλέ: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»

Πρωταγωνιστής στο ματς με τον Ιωνικό ήταν για τον ΟΦΗ ο Έλτον Καλέ αλλά το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει στην ομάδα τους τρεις βαθμούς.

Τώρα η αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό που έπεται, είναι ένας από τους τρεις τελικούς που απομένουν. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο και όπως λέει θέλει όσο τίποτα άλλο να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ και να πανηγυρίσει μαζί του την άνοδο.

Ο Καλέ μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ www.ofi1925.gr για τον ΟΦΗ, την μάχη της ανόδου, για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηλυσιακό, στο Γεντί Κουλέ και την σημασία ο κόσμος του ΟΦΗ να γεμίσει το γήπεδο και αυτήν την Κυριακή.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Έλτον Καλέ:

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό:

«Κρίθηκε στη δύναμη. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, χωρίς μεγάλη ποιότητα, σε ένα κακό γήπεδο, όπου δεν μπορούσαμε να κοντρολάρουμε τη μπάλα. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά. Όμως και η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Είμαστε στην πρώτη θέση και αυτό είναι που μετράει».

Για την φάση του γκολ και το πως ενήργησε ο ίδιος:

«Είναι ένα γκολ που το έχω ξαναβάλει. Μου αρέσει να κάνω την κίνηση αυτή. Βρήκα χώρο, σούταρα τη μπάλα από το ύψος της περιοχής και την έστειλα στα δίχτυα. Ήταν ένα ωραίο γκολ, το χάρηκα, αλλά ήθελα να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί θα ήμασταν ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας».

Για τον πανηγυρισμό με τους φιλάθλους του ΟΦΗ:

«Έτρεξα αμέσως στην κερκίδα που ήταν οι φίλαθλοι μας και ανέβηκα στο κάγκελο για να πανηγυρίσω μαζί τους. Ήρθαν να μας δουν σε αυτό το παιχνίδι και ήθελα να τους ευχαριστήσω για την στήριξη τους μέχρι σήμερα. Λυπήθηκα όμως που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Ήθελα αυτό το γκολ να συνοδευτεί με νίκη».

Για την παρουσία του ΟΦΗ στην πρώτη θέση:

«Αυτό θέλαμε όλο αυτό το διάστημα. Πρέπει να μείνουμε εκεί και να πανηγυρίσουμε εμείς το πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό:

«Το παιχνίδι με τον Ιωνικό τελείωσε και πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Παίζουμε στο γήπεδο μας, θα έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας και πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, όπως ήταν στο προηγούμενο παιχνίδι. Ένα γεμάτο γήπεδο μας δίνει δύναμη. Θέλουμε μαζί μας τους φιλάθλους μας την Κυριακή και θα τους αποζημιώσουμε. Το Γεντί Κουλέ πρέπει να είναι γεμάτο την Κυριακή. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι έτσι. Μας κάνει να νιώθουμε όμορφα».

Για την μάχη του τίτλου:

«Είναι τρία παιχνίδια ακόμα. Πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία και να βγούμε κατηγορία. Το πιστεύουμε οι παίκτες, το πιστεύει ο κόσμος. Θα τα καταφέρουμε».

Σχόλια