Αθλητισμός

Πυρομάχεια 2016: Ωραίο φινάλε στο Παγκρήτιο (video+photos)

Μέσα σε κλίμα φιλίας και συναδελφικότητας ολοκληρώθηκε σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο το 1ο Τουρνουά Πυρομάχεια 2016 με τη συμμετοχή ομάδων Πυροσβεστών και Σωμάτων Ασφαλείας.

Την πρώτη θέση στο τουρνουά πήρε η ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, επικρατώντας με 1-0 στον τελικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου. Οι Θεσσαλοί πανηγύρισαν έξαλλα την πρωτιά, αποθεώνοντας μάλιστα τον Ηρακλειώτη Βασίλη Ανδρεαδάκη, ο οποίος ήταν από τα σημαντικά στελέχη της επιτυχημένης διοργάνωσης.

Μετά την λήξη του  μεγάλου τελικού ακολούθησαν οι απονομές σε νικητές και ηττημένους, με το Κύπελλο της 4ης θέσης να παραλαμβάνει η Αστυνομία, για την 3η θέση η Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδας, 2η θέση για την ομάδα της Πυροσβεστικής Ηρακλείου και 1η θέση για τους Πυροσβέστες Καρδίτσας.

Επίσης δόθηκαν και ειδικά διπλώματα, για τον 1ο σκόρερ της διοργάνωσης με 6 γκολ Κώστα Τσαφαντάκη, τον Γιώργο Γιωτάκη από την Καρδίτσα ως καλύτερο τερματοφύλακα και τον σκόρερ του τελικού Δημήτρη Φούκη ως MVP.

Oι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Μάιο, όπου ανάλογο διεθνές τουρνουά διοργανώνεται στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής ενώ δόθηκε η υπόσχεση ότι το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει ξανά τα Πυρομάχεια.

Σχόλια