default-image

Μικτή Ζώνη: «Ο Κρουσώνας είναι δύναμη»

Ποδόσφαιρο
Μικτή Ζώνη: «Ο Κρουσώνας είναι δύναμη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O απόηχος των αγώνων του σαββατοκύριακου κατατάσσει ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί του Φωστήρα αλλά με το δυσάρεστο γεγονός ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετό έστω για να διατηρήσει τις μαθηματικές ελπίδες παραμονής.

Έτσι ο ΠΑΟΚ βάσει της ισχύουσας προκήρυξης (υποβιβασμός επτά ομάδων) υποβιβάζεται στο Τοπικό μετά από 10 χρόνια, την ώρα πάντως που υπάρχει μια περιρρέουσα φημολογία ότι θα πέσουν τελικά λιγότερες ομάδες στην Γ' Εθνική.

Η εκπομπή «Μικτή Ζώνη» της ΚΡΗΤΗ TV είχε στο πάνελ της προσκεκλημένους από την ομάδα του Κρουσώνα. Συγκεκριμένα, με τον δημοσιογράφο Στέλιο Μαλτεζάκη είχαν μια ποιοτική συζήτηση ο πρόεδρος Γιάννης Δεικτάκης, ο προπονητής Μηνάς Πίτσος, ο γενικός αρχηγός Αντώνης Κουτσογιαννάκης και οι Μάνος Κανδηλάκης και Μάνος Καλογεράκης εκ μέρους των ποδοσφαιριστών.

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα γιατί αυτή η σπουδαία νίκη με τον Φωστήρα, δεν μπόρεσε να διατηρήσει τις ελπίδες για την παραμονή. Τα περιθώρια έχουν στενέψει όμως υπάρχουν οι πληροφορίες ότι θα πέσουν πέντε ομάδες. Εγώ είμαι αισιόδοξος σ' αυτό το κομμάτι» είπε ο πρόεδρος Γιάννης Δεικτάκης, ενώ για το μέλλον είπε εύστοχα: «Είτε είμαι εγώ είτε κάποιος άλλος στην προεδρία ο Κρουσώνα είναι σταθερή αξία γιατί έχει άξιους ανθρώπους. Ο Κρουσώνας είναι δύναμη».

Ο Μηνάς Πίτσος πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα υγιέστατο σωματείο και είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Όταν ανέλαβα την ομάδα, ήταν στο -12 από τη ζώνη και γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα. Αλλά δεν τα παρατήσαμε όπως έκαναν άλλες ομάδες και συνεχίζουμε να παλεύουμε. Είμαι στεναχωρημένος γιατί αυτή η ομάδα είναι κρίμα να πέφτει από την Γ' Εθνική».

Στο ίδιος μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσεις των παικτών. Ο αρχηγός Μάνος Κανδηλάκης αναφέρθηκε στο ματς με τον Φωστήρα, λέγοντας ότι «όλοι πριν το παιχνίδι μας εμψύχωναν αλλά το πιο βασικό είναι ότι το εμείς το θέλαμε πολύ για να αποδείξουμε σε όλους τι μπορούμε να καταφέρουμε», ενώ ο Μάνος Καλογεράκης είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι πρόκληση και πήραμε δίκαια τους τρεις βαθμούς».

Ο γενικός αρχηγός Αντώνης Κουτσογιαννάκης μίλησε με πάθος για την ομάδα: «Ο ΠΑΟΚ είναι από μέταλλο γιατί έχει γονίδια Κρουσανιώτικα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Κρουσανιώτες που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν την ομάδα του τόπου τους. Αν φέτος το καλοκαίρι δεν υπήρχαν τα προβλήματα, τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά για την ομάδα. Και να ξέρετε ότι ακόμα κι αν πέσει οριστικά η ομάδα, του χρόνου θα την ξαναβγάλουμε. Κρουσώνας ενωμένος, ποτέ νικημένος!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News