default-image

Ξεκινά στις 24/4 το τουρνουά ποδοσφαίρου Creta Cup

Ποδόσφαιρο
Ξεκινά στις 24/4 το τουρνουά ποδοσφαίρου Creta Cup

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για 11η συνεχόμενη χρονιά διεξάγεται φέτος το τουρνουά ποδοσφαίρου Creta Cup, το οποίο διοργανώνει ο Α.Σ. όμιλος LIDO-ΔΟΞΑ με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του δήμου Ηρακλείου.

Το τουρνουά φέτος θα πραγματοποιηθεί 24 με 27 Απριλίου και θα πάρουν μέρος συνολικά 70 ομάδες από 30 σωματεία, οι οποίες θα είναι χωρισμένες σε 6 κατηγορίες με τη συμμετοχή περίπου 1200 αθλητών από την Κρήτη, την υπόλοιπη Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και την ακαδημία Wooter από την Ολλανδία.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των ΕΓΟΗ, ΠΟΑ, ΕΡΓΟΤΕΛΗ  και Ηροδότου και στο Lido Soccer.

Στόχος του Φήμη Creta Cup, όπως αναφέρει ο οργανωτής, είναι να αποτελέσει πολυσυλλεκτικό σημείο συνάντησης του Κρητικού παιδικού ποδοσφαίρου, και να ανοίξει τους ορίζοντες του ακόμα και σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα με τους αγώνες θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική συνάντηση για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών πάνω σε θέματα οργάνωσης , διατροφής ,εργομετρικών μετρήσεων για τις ηλικίες αυτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News