default-image

«Ολοι στο γήπεδο του ΟΦΗ την Κυριακή!»

Ποδόσφαιρο
«Ολοι στο γήπεδο του ΟΦΗ την Κυριακή!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιχνίδι που θα δώσει ο ΟΦΗ την Κυριακή με τον Ηλυσιακό, για την 28η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής ήταν ένα απο τα κυρίαρχα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που έγινε την Τρίτη (19/4).

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο του ΟΦΗ να επαναλάβει την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησε στην αναμέτρηση με την Τριγλία Ραφήνας και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη για την επίτευξη του νικηφόρου αποτελέσματος, που τόσο πολύ χρειάζεται ο ΟΦΗ για να παραμείνει στην κορυφή.

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ αναφέρει ότι:

«Φίλοι του ΟΦΗ, τρείς αγωνιστικές πριν το τέλος, η ομάδα μας είναι εκεί που όλο αυτό το διάστημα επιδιώκαμε. Στην πρώτη θέση. Ο στόχος είναι κοντά. Απομένουν τρία παιχνίδια στα οποία ο καθ' ένας απο το δικό του μετερίζι θα πρέπει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να επιτευχθεί η άνοδος.

Την Κυριακή το γήπεδο μας, θα πρέπει και πάλι να θυμίζει παλιές καλές εποχές και να δείχνει ότι ο ΟΦΗ επιστρέφει σιγά-σιγά εκεί που ανήκει.

Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο και με δυνατή φωνή και σωστή συμπαράσταση, να δώσουμε στους παίκτες μας την βοήθεια που χρειάζονται για μια ακόμη νίκη.

Η ανατροπή έχει σχεδόν επιτευχθεί. Μένει λίγο ακόμα, για να τα καταφέρουμε.

Ελάτε όλοι μαζί να ολοκληρώσουμε, αυτό που απο την αρχή της χρονιάς έχουμε θέσει ως στόχο.

Ελάτε στο γήπεδο να συμπαρασταθούμε στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες και την μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα.

Για μια ακόμη νίκη. Για το ένα απο τα τρία βήματα που χρειαζόμαστε ακόμη, για να τα καταφέρουμε.

Ο στόχος είναι κοντά. Ολοι μαζί θα τα καταφέρουμε!».

*Οπως ανακοινώθηκε απο την Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ στο παιχνίδι ΟΦΗ-Ηλυσιακός ελεύθερη θα είναι η είσοδος μόνο για τα παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών εφ' όσον συνοδεύονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News