default-image

Μεγάλο ματς απόψε στο ΟΑΚΑ!

Μπάσκετ
Μεγάλο ματς απόψε στο ΟΑΚΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται απόψε απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα προκειμένου να ξεκινήσει την πορεία ανατροπής του εις βάρος του 2-0, που διαμορφώθηκε στα ματς της περασμένης εβδομάδας στην Ισπανία.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (21:15, Novasports2) στο «κολασμένο» OAKA τους Βάσκους και υποχρεούται να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, με το οποίο θα μειώσει τη σειρά των πλέι οφ σε 1-2, θα την οδηγήσει σε τέταρτο ματς (την Πέμπτη) και θα μείνει ζωντανός για Βερολίνο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πλην του Χαραλαμπόπουλου. Άπαντες περιμένουν από τα ατού της ομάδας να πάρουν... μπροστά. Απ' τον Καλάθη και τον Γουίλιαμς μέχρι τον Φελντέιν και τον Φώτση. Παίκτες που δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα στην Ισπανία και που ο Παναθηναϊκός τους χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε.

Από την μεριά τους, οι Βάσκοι ταξίδεψαν για Αθήνα με τους Χάνγκα και Κοζέρ στην αποστολή. Ο πρώτος είχε λείψει από το Game 2, ενώ ο Γάλλος δεν έχει παίξει ακόμη στη σειρά, λόγω προβλήματος στην μέση. Χθες ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς τόνισε πως αμφότεροι δεν θα αγωνιστούν σήμερα, ωστόσο ουδείς μπορεί να προβλέψει στην παρούσα φάση αν το εννοούσε ή απλώς ήθελε να παίξει με το μυαλό των παικτών του Εξάστερου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News