Αθλητισμός

Περήφανοι στον Κρουσώνα για τον ΠΑΟΚ

Είναι πρωτόγνωρο για το ποδόσφαιρο αλλά ο μαθηματικός υποβιβασμός του ΠΑΟΚ βρήκε τους Κρουσανιώτες να πανηγυρίζουν και να χαίρονται για την ομάδα τους!

Η νίκη επί του Φωστήρα, που ήταν το αποκορύφωμα των προηγούμενων σπουδαίων αποτελεσμάτων στον Κρουσώνα, όπως ήταν οι νίκες με Ιάλυσο, Ιωνικό και Ηλυσιακό, έκανε άπαντες να νιώθουν υπερήφανοι για την ομάδα τους, ενώ πολύ σημαντική ήταν και η αναγνώριση από τους φιλάθλους του ΟΦΗ, που έδειξαν ενδιαφέρον για το ματς με τον Φωστήρα και γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου.

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντώνης Κουτσογιαννάκης ευχαρίστησε τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στον Κρουσώνα και συνεχάρη την ομάδα για τη νίκη της επί του Φωστήρα. «Είχαν όλοι ποιος είναι ο ΠΑΟΚ» είπε χαρακτηριστικά, δίνοντας την υπόσχεση ότι η ομάδα του Κρουσώνα θα πρωταγωνιστήσει και τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα άφησε αιχμές για το γενικό αρχηγό του Φωστήρα: «Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο που στήριξε την ομάδα μας στο παιχνίδι με τον Φωστήρα. Είδαν όλοι ποιος είναι ο ΠΑΟΚ.

Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας, στον Μηνά Πίτσο και σε όλο το προπονητικό τιμ. Δίνουμε την υπόσχεση ότι ακόμα και αν πέφτουμε στο τοπικό, ότι ο Κρουσώνας έχει την δύναμη να πρωταγωνιστήσει του χρόνου και να επιστρέψει αμέσως στην Γ' Εθνική. Όσο για τον γενικό αρχηγό του Φωστήρα, ας πάει τώρα να κάνει ένσταση επειδή του έβαλε ένα γκολ για όσκαρ ένα 17χρονο παιδί».

Σχόλια