default-image

Με νέα οπτική από την... κορυφή

Αθλητισμός
Με νέα οπτική από την... κορυφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ο ΟΦΗ να μην κατάφερε να γυρίσει από τη Νίκαια με το "τρίποντο" στις... αποσκευές του και αυτό να άφησε μια... παράξενη γεύση σε όλους, όμως ακόμα και έτσι αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χέρι-χέρι με το Φωστήρα στο... ρετιρέ της Γ' Εθνικής και αυτό από μόνο του ανεβάζει το... θερμόμετρο ενόψει των τριών τελευταίων αγωνιστικών. Η ομάδα του Ηρακλείου θα μπορούσε να είναι στο +2, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ομάδα του Ταύρου, αν είχε νικήσει τον Ιωνικό, όμως θα πρέπει να μιλάμε με πραγματικά δεδομένα.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους Κρητικούς σε απόλυτη ηρεμία. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται για πρώτη φορά στην κορυφή μετά από 27ολόκληρες αγωνιστικές. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε ένας... άθλος, ώστε να καλυφθεί διαφορά 13 βαθμών, μέσα από συγκεκριμένες ενέργειες. Σημαντική ανανέωση και ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο και ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Νιόπλια.

Η προσοχή όλων έχει επικεντρωθεί στον εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τον Ιάλυσο. Άλλωστε, με τις υπάρχουσες βαθμολογικές συνθήκες το... πλάνο είναι ξεκάθαρο. Νίκη με Φωστήρα και μία ακόμη, σε ένα από τα δύο παιχνίδια που μεσολαβούν, και ο ΟΦΗ θα είναι πρωταθλητής. Βέβαια, στόχος είναι το "3 στα 3", γιατί μπορεί στις τελευταίες... στροφές να γίνει κάποιο "στραβοπάτημα" του έτερου διεκδικητή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News