Αθλητισμός

Φάμπρεγκας: "Απογοητεύσαμε τον Μουρίνιο"

Μπορεί ο Σεσκ Φάμπρεγκας να έχει "χρεωθεί" την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο από την Τσέλσι, όμως ο Ισπανός διαψεύδει τα σενάρια για δήθεν διαταραγμένες σχέσεις με τον Πορτογάλο τεχνικό.


Στις δηλώσεις του επισήμανε ότι έχουν ακόμη επικοινωνία, προσθέτοντας ότι το λάθος του Πορτογάλου κατά τη θητεία του στην Τσέλσι, ήταν ότι εμπιστεύτηκε παραπάνω από ότι έπρεπε τους ποδοσφαιριστές: «Πολλά έχουν ειπωθεί και πολλά λανθασμένα πράγματα για αυτό το γεγονός. Αγαπώ τον Ζοσέ και ακόμα και τώρα τον θεωρώ φίλο μου. Ακόμα είμαστε σε επαφή και πολλά από όλα αυτά που ακούγονται είναι ατυχή.

Αλλά έχω μεγάλο σεβασμό για αυτόν και νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ζοσέ ήταν ότι μας εμπιστεύτηκε πάρα πολύ. Μας έδωσε μεγαλύτερη άδεια, γιατί ήμασταν πρωταθλητές, πίστεψε σε εμάς περισσότερο, μας εμπιστεύτηκε περισσότερο και εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να τον απογοητεύσουμε.

Όλη η ομάδα, όλοι οι παίκτες. Αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος, γιατί στο τέλος έπρεπε να φύγει. Εγώ προσωπικά και η ομάδα, αισθανόμαστε άσχημα για αυτό».

Σχόλια