default-image

Α2 ΕΠΣΗ: Ανθεστίων για πρωτάθλημα!

Ποδόσφαιρο
Α2 ΕΠΣΗ: Ανθεστίων για πρωτάθλημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Α2 ΕΠΣΗ είχε μεγάλο νικητή τον Ανθεστίωνα! Η ομάδα του Θραψανού επικράτησε 1-0 του Αθλόπολις με χρυσό σκόρερ τον Λευτέρη Καλιακάκη. Έτσι, όχι μόνο ισοβαθμεί στην κορυφή αλλά έχει και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, αφού είχε νικήσει στον α' γύρο και στην έδρα των αντιπάλων του!

Στην τελευταία αγωνιστική ο Ανθεστίων κρατά την τύχη στα χέρια του, καθώς με νίκη απέναντι στον Κεραυνό θα στεφθεί πρωταθλητής, την ώρα που το Αθλόπολις θα κοντράρεται με την Φαιστό. Στο α' ημίχρονο δεν υπήρξαν αξιόλογες φάσεις ενώ στην επανάληψη το ντέρμπι ήταν… φωτιά! Ο Ανθεστίων προηγήθηκε στο 72', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τρουλάκη, ο Καλιακάκης με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και επικράτησε… πανικός από τους πανηγυρισμούς. Στο τελευταίο 20λεπτο έγινε πολύ ανοιχτό παιχνίδι, αφού το Αθλόπολις έψαξε την ισοφάριση ενώ ο Ανθεστίων θα μπορούσε να βάλει δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Πεχυνάκη και Αναγνωστόπουλο ενώ στο φινάλε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Σαμπαριώτης, κράτησε το 1-0, αποκρούοντας πλασέ του Λουλεμέα.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Σαμπαριώτης, Κελαράκης, Δοργιομανωλάκης (25? λ.τ. Καλιακάκης), Κλάδος, Σάλιακας, Δρακάκης, Σταυρακάκης, Τρουλάκης, Φωτόπουλος (78? Αναγνωστόπουλος), Μεμοτσέλα, Φασατάκης (70? Πεχυνάκης).

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ: Μακαρώνας, Ντόκα, Κυραλάκης, Δαφνομήλης (70? Μακρής), Αργυρούδης, Ντρακότι (46? Βρυσανάκης), Δίπλας, Λυκούδης, Μάρκου, Δερμιτζάκης (55? Φλόρι), Λουλεμέα.

Τα υπόλοιπα ματς

Πέρα από την μάχη του τίτλου, στην τελευταία αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ θα ξεκαθαρίσει η κατάταξη με την οποία θα μπουν οι ομάδες στα play off και στα play out. Στην τετράδα για την άνοδο, κοντά στο απόλυτο πλεονέκτημα έδρας βρίσκεται η Φαιστός μετά τη νίκη 3-1επί του ΑΟΚ, ενώ σημαντική νίκη πήρε και ο Μαραθώνας 1-0 επί του Κεραυνού. Στις πιο χαμηλές θέσεις, Λίντο και Δαμάστα σώθηκαν οριστικά με τα σπουδαία τρίποντα που πήραν και έτσι στα play out μπαίνουν Δίας, Δωριέας, ΑΕΚ και Ανάληψη, με την κατάταξή τους να ξεκαθαρίζει στο φινάλε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News