default-image

Πολύτιμο 2-2 πήρε ο ΑΟΧ στις Σέρρες

Ποδόσφαιρο
Πολύτιμο 2-2 πήρε ο ΑΟΧ στις Σέρρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν και ο ΑΟ Χανιά βρέθηκε να χάνει με 2-0 στις Σέρρες, κατάφερε να πάρει πολύτιμο βαθμό ισοφαρίζοντας 2-2 τον Πανσερραϊκό, κάνοντας μεγάλο βήμα για την παραμονή του. Μάλιστα, τα Χανιά είχαν και χαμένο πέναλτι!

Από ένα ημίχρονο είχε κάθε ομάδα με τον Πανσερραϊκό να ξεκινά καλύτερα στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι πίεσαν από τα πρώτα λεπτά, έχασαν ευκαιρίες και στο 18' άνοιξαν το σκορ με τον Φουρτάδο να σκοράρει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν άμεσα τα Χανιά, τα οποία αντιμετώπιζαν προβλήματα και στα επόμενα λεπτά. Ωστόσο, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ανέβηκαν και στο 33' έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Καστανιώτη να αποκρούει πέναλτι του Μασάδο.

Έως το φινάλε του ημιχρόνου δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο με εξαίρεση μία καλή προσπάθεια του Φουρτάδο. Ο Πανσερραϊκός επιχείρησε να πάρει ξανά τα ηνία του αγώνα και να βρει ένα ακόμη γκολ, αλλά αυτό δεν έγινε.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όμως, οι Σερραίοι έκαναν το 2-0. Στο 52' ο Μπαρέττας με τον Δωματά συνδυάστηκαν πολύ καλά και ο πρώτος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Πρίφτη.

Τα Χανιά, όμως, βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν αμέσως. Έκαναν στο 54' το 2-1 κι αυτό ήταν το κλειδί για τη συνέχεια. Έμειναν μέσα στο παιχνίδι και σταδιακά άρχισαν ν' ανεβαίνουν, αφού άντεξαν αρχικά στην πίεση που δέχτηκαν αμέσως μετά το γκολ τους.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η ομάδα του Γράφα πατούσε ολοένα και καλύτερα και τελικά στο 85' ο Μασάδο με εντυπωσιακό βολέ έκανε το 2-2. Έδωσε έτσι στον ΑΟΧ τον βαθμό της ισοπαλίας και εξιλεώθηκε παράλληλα για το χαμένο πέναλτι του πρώτου ημιχρόνου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Καστανιώτης, Αγγελίδης (83' Στέργιος), Καψάλης, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Τσιμίκας, Σιάκκας, Δωματάς (87' Ανδρέου), Γιάντσης (69' Ρούτσης), Μπαρέττας, Φουρτάδο.

ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Παγώνης, Μασάδο, Δεινόπαπας (46' Χατζηλιάδης), Τσούτσης (90'+3 Φυντικάκης), Διαμαντόπουλος, Καμινιώτης (77' Νύκταρης), Παλιάτσος, Νάκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News