default-image

Α1 ΕΠΣΗ: Σώθηκαν ΕΓΟΗ και Αστέρας Μυρτιάς

Ποδόσφαιρο
Α1 ΕΠΣΗ: Σώθηκαν ΕΓΟΗ και Αστέρας Μυρτιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι έδρες μίλησαν στην πρώτη φάση των play out της Α1 ΕΠΣΗ! Ο ΕΓΟΗ νίκησε 4-1 τον Αλμυρό και ο Αστέρας Μυρτιάς με 1-0 τον Ραύκο, με τους γηπεδούχους να παραμένουν οριστικά στην Α1 ΕΠΣΗ.

Όσον αφορά τους ηττημένους, θα δώσουν πλέον τον τελικό παραμονής στο Γάζι με τον χαμένο να υποβιβάζεται στην Α2 ΕΠΣΗ, ενώ ο νικητής θα ελπίζει στην άνοδο του ΠΟΑ στην Γ' Εθνική για να σωθεί κι εκείνος.

Στα χθεσινά παιχνίδια, ο ΕΓΟΗ ήταν επιβλητικός στη Βαγιά. Αν και ο Αλμυρός προηγήθηκε στο σκορ με τον Στρατήγη, στη συνέχεια οι «πράσινοι» είχαν τις απαντήσεις και πήραν την ευρεία νίκη με τέρματα των Σκαλιδάκη, Μπιλτσάρι στο α' ημίχρονο και Σκαλιδάκη, Νίκα στην επανάληψη.

ΕΓΟΗ: Ανδρικάκης, Αποστολάκης, Κέσκος, Σκαλιδάκης, Μπιλτσάρι, Κωστάκης (77' Αουγκλέν), Βρούζος (85' Κεφαλούκος), Ντινελάρι, Περυσινάκης, Ρουμελιώτης, Νίκας.

ΑΛΜΥΡΟΣ:  Μανωλακάκης, Γαργανουράκης, Σταυρακάκης, Βασιλάκης, Μιχελουδάκης, Βελιβασάκης (63' Πατραμάνης), Ντιμ, Στρατήγης, Νύκταρης (76' Κατσαμάνης), Καφετζόπουλος, Γεωργαλής.

Στη Μυρτιά χρυσός σκόρερ του Αστέρα ήταν ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης, με εκτέλεση πέναλτι στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ: Μαστορίδης, Καλογεράκης, Χουδετσανάκης, Προβιδάκης, Καραταράκης, Κουκάκης Ν., Κοκκινάκης, Κοτζιάς (58? Αντωνακάκης), Τσαλίχης, Τριανταφυλλάκης, Μπέης.

ΡΑΥΚΟΣ: Λεστάκης, Σταματάκης, Βαφειάδης, Μακατουνάκης, Κλωνάρης, Μπελιμπασάκης (46? Κουντούρης), Μερκουλίδης, Βατσινάς, Παναούσης (52? Δασκαλάκης), Απλαδάς, Πλερωνάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News