Αθλητισμός

Επανέλαβε τα περί απειλών ο πρόεδρος της ΕΠΣΧανίων

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΧανίων Γιώργος Βούρβαχης με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο αν δέχθηκε εκβιασμούς και απειλές από μέλος της διοίκησης Γκιρτζίκη ενώ επανέλαβε την πρόθεση του να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ.

"Φυσικά και υπήρξαν απειλές, και είναι όλα εδώ. Έχω τα μηνύματα. Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα πάνε εκεί που πρέπει", είπε ο κ. Βούρβαχης ενώ για το αν είναι παράνομη η εκλογή του νυν προέδρου της ΕΠΟ απάντησε:

"Είναι αναληθή όλα αυτά. Αυτό αναφέρεται στο καινούργιο καταστατικό. Όμως, την περίοδο που έγιναν οι εκλογές και η ανάληψη της προεδρίας από τον κ. Γκιρτζίκη, το καταστατικό της ΕΠΟ δεν είχε εγκριθεί από το πρωτοδικείο. Εγκρίθηκε κάπου τον Απρίλιο ή τον Μάιο".

Αναφορικά με την πρόθεση του να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ομοσπονδίας: "Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση. Αυτό θα εκτιμηθεί στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει τον Ιούνιο. Ξέρω, όμως, μιλώντας με συναδέλφους, πως πάρα πολλοί επιζητούν αλλαγή στην ΕΠΟ.

Εγώ, προσωπικά, είχα πει όταν ερωτήθηκα σχετικά σε μία εκδήλωση τον περασμένο Φλεβάρη πως υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο στο μυαλό μου. Ακόμη, ωστόσο, δεν έχω αποφασίσει τίποτα. Μετά το καλοκαίρι θα λάβω την τελική απόφασή μου".

Σχόλια