default-image

Απαράδεκτη συμπεριφορά φιλάθλων προς Νιόπλια

Αθλητισμός
Απαράδεκτη συμπεριφορά φιλάθλων προς Νιόπλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ανακοίνωση του, ο ΟΦΗ αναφέρεται στην απαράδεκτη συμπεριφορά φιλάθλων του Ιωνικού προς το Νίκο Νιόπλια. Δεν μπορούσε να σηκωθεί καν για οδηγίες προς τους παίκτες, καθώς εκτοξεύθηκαν πάρα πολλοί καφέδες και η σχετική φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Από τη φιλοξενία του επίσημου Ιωνικού, δεν υπάρχουν παράπονα, όμως οι συμπεριφορές αυτές ήταν απαράδεκτες.

Αναλυτικά αναφέρει η ενημέρωση του ΟΦΗ: "Εικόνες ντροπής στη Νίκαια! «Ελουσαν» με καφέδες τον προπονητή του Νίκου Νιόπλια, την ώρα που ο τελευταίος κοούτσαρε από τον πάγκο την ομάδα του στο παιχνίδι τη Νεάπολης για την 27η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Ο Νιόπλιας έκανε το...λάθος να σηκωθεί και να δώσει εντολές στους παίκτες του. Αμέσως φίλαθλοι του Ιωνικού που βρισκόταν πίσω από τον πάγκο της κρητικής ομάδας, έλουσαν με καφέδες και χυδαίες βρισιές τον προπονητή του ΟΦΗ.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια είναι ενδεικτική.

Το πουκάμισο του προπονητή του ΟΦΗ από μπλε, είχε γίνει...καφέ!

Ο Νιόπλιας που δεν έδωσε ποτέ αφορμή σε κανένα φίλαθλο, ούτε απάντησε σε καμία στιγμή, στις βρισιές που δεχόταν από την εξέδρα, δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την «βροχή» από καφέδες και μπουκάλια νερό από τους φιλάθλους του Ιωνικού, που βρισκόταν πίσω από τον πάγκο του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι επεισόδιο υπήρξε και στα «μπούθ» όπου φιλοξενήθηκαν μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ, από φιλάθλους του Ιωνικού.

Ο ΟΦΗ στον πρώτο γύρο φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο τον Ιωνικό στο Γεντί Κουλέ.

Τα μέλη της διοίκησης που ταξίδεψαν στην Κρήτη, αλλά και την ομάδα του Ιωνικού συνολικά.

Πάντως για τον επίσημο Ιωνικό δεν διατυπώθηκε κάποιο παράπονο από τους ανθρώπους της διοίκησης  του ΟΦΗ για την φιλοξενία.

Η πρόθεση που έδειξαν οι άνθρωποι της διοίκησης του Ιωνικού, ήταν πράγματι διαφορετική από εικόνες όπως αυτή με την «επίθεση» με καφέδες στο Νίκο Νιόπλια".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News