default-image

Ιωνικός-ΟΦΗ 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ), 3-2 νίκη του ΠΑΟΚ επί του Φωστήρα

Αθλητισμός
Ιωνικός-ΟΦΗ 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ), 3-2 νίκη του ΠΑΟΚ επί του Φωστήρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαίο παιχνίδι σήμερα για τον ΟΦΗ που αντιμετωπίζει τον Ιωνικό εκτός έδρας για την 27η αγωνιστική και θέλει πάση θυσία τη νίκη, περιμένοντας ταυτόχρονα καλά νέα, από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Φωστήρα στον Κρουσώνα.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει πάει στη Νίκαια χωρίς τους τραυματίες Σαχινίδη, Πόποβιτς και τον τιμωρημένο Κοιλιάρα.

Αρκετή ώρα πριν τη σέντρα, υπήρξε ένταση μεταξύ φιλάθλων των δύο ομάδων έξω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας, οι δυνάμεις της οποίας καθυστέρησαν λίγα λεπτά την άφιξη της αποστολής του ΟΦΗ στο γήπεδο.

Εντός του γηπέδου επικρατεί τώρα ηρεμία, με την κατάσταση να έχει εκτονωθεί.

Αναλυτικά θα παρακολουθούμε και την εξέλιξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Φωστήρας.

*Οι ενδεκάδες από τον Κρουσώνα

ΠΑΟΚ (Μηνάς Πίτσος): Καλογεράκης, Παπουτσιδάκης, Λογοθέτης, Κανδηλάκης, Μποχώνης, Χύζι, Μανουσάκης, Σκούφος, Πήλιος, Ανωγειαννάκης, Ζανελάρης.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Κοπέλας, Μάναλης, Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ταχμαζίδης, Σκάρος, Όγκμποε, Ντάλλας, Ζαγοριανός.

1' Σέντρα από τους παίκτες του Ιωνικού στο ματς με τον ΟΦΗ.

7' Κεφαλιά του Κώτσιου, έπειτα από κόρνερ του Χαντί, η μπάλα δεν πήρε δύναμη και θα καταλήξει στην αγκαλιά του Παλιγγίνη.

11' Κάθετη πάσα για τον Καλέ, που δεν πρόλαβε για λίγο να πλασάρει τον Παλιγγίνη, ο οποίος μπλόκαρε σταθερά.

15' Ωραίο γύρισμα του Καλέ από δεξιά, ο Περογαμβράκης στο ύψος του πέναλτι βγήκε πρώτος στη μπάλα, όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ.

*Στον Κρουσώνα, ο Φωστήρας ξεκίνησε πιο δυνατά και είχε καλές στιγμές με Όγκμποε και Ταχμαζίδη. Η ομάδα του Μηνά Πίτσου ισορρόπησε μετά το 15' και είχε αξιόλογα σουτ με Μανουσάκη και Ζανελάρη.

30' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Πατηνιώτης στη θέση του Πίτσου.

ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ: Στο 24' από το κόρνερ του Πήλιου, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε σωστά και ο Χύζι με κεφαλιά κάνει το 1-0.

39' Μακρινή σέντρα-σουτ του Δημακάκου, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

41' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 0-1: Καταπληκτικό σουτ του Καλέ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα στο "παραθυράκι" της εστίας για το 0-1.

45+1' Ισοφάριση για τον Ιωνικό, με συρτό σουτ του Σάμιου έξω από την περιοχή 1-1.

Φίλαθλοι του Ιωνικού, έφτασαν σχεδόν μέχρι την περιοχή μετά το γκολ, με τον διαιτητή Σταθόπουλου να διακόπτει προσωρινά το ματς.

Ημίχρονο 1-1 στο Ιωνικός-ΟΦΗ, ανάπαυλα και στον Κρουσώνα, 1-0 μπροστά ο ΠΑΟΚ κόντρα στο Φωστήρα.

46' Ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι παίκτες του ΟΦΗ προσπαθούν να μεταφέρουν το παιχνίδι στα αντίπαλα καρέ, με πολλές κοντινές πάσες, κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο.

54' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ, και αυτή αναγκαστική, ο Μπουρσέλης στο ματς αντί του Νάστου.

Μπήκαμε στο τελευταίο 20λεπτο. Η ομάδα του Νιόπλια, έχει την κυκλοφορία της μπάλας μέχρι και έξω από την αντίπαλη περιοχή, αλλά δυσκολεύεται να δημιουργήσει φάσεις.

72' Τρίτη αλλαγή με τον Γουόρντεν στη θέση του Περογαμβράκη.

2-0 Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ: Ιδανική αντεπίθεση, με τελικό αποδέκτη τον Ζανελάρη, που πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα.

78' Μακρινό σουτ του Μπουρσέλη, η μπάλα αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ο Ζαγοριανός μειώνει σε 2-1 για τον Φωστήρα στο 83'.

87' Σέντρα του Χαντί από αριστερά, κεφαλιά του Γουόρντεν άουτ.

*3-2 στον Κρουσώνα, στο 87' ο Μανουσάκης έκανε το 3-1 στο 88' ο Καϊμακαμούδης πέτυχε το 3-2.

Τελικό αποτέλεσμα στη Νίκαια, 1-1 ο ΟΦΗ με τον Ιωνικό. Στα 6 λεπτά των καθυστερήσεων, η ομάδα του Ηρακλείου προσπάθησε με "γεμίσματα" να βρει το "χρυσό" γκολ, ενώ ο Παλιγγίνης εξουδετέρωσε δυνατό σουτ του Κιάσσου.

3-2 ο ΠΑΟΚ επικρατεί του Φωστήρα, με τον οποίο ο ΟΦΗ ισοβαθμεί (αλλά είναι δεύτερος), χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Βασίλης Χατζηαλέξης): Παλιγγίνης, Αργυρίου, Δημακάκος, Προβατίδης, Κρητικός, Σάμιος, Σιμιτιζής, Παντελίδης, Μπερνιδάκης, Κατσίκης, Ρόβας.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσσος, Ραπτάκης, Κώτσιος, Πίτσος (30' λ.τ. Πατηνιώτης), Νάστος (54' λ.τ. Μπουρσέλης), Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Χαντί, Καλέ, Περογαμβράκης (72' Γουόρντεν).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News