Αθλητισμός

Απέκτησε προπονητικό κέντρο βόλεϊ η Κρήτη

Το δικό της προπονητικό κέντρο βόλεϊ που τελεί υπό την ΕΟΠΕ απέκτησε η Κρήτη και θα έχει έδρα το Ρέθυμνο.

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης το προπονητικό κέντρο της Κρήτης θα ξεκινήσει να λειτουργεί από σήμερα Παρασκευή, ενώ έχει προγραμματιστεί προπόνηση για το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Τάκη Φλώρου.

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΚ αναφέρει:

«Με μεγάλη χαρά ενημερώνουμε τον κόσμο του βόλεϊ ότι ένα αίτημα χρόνων, η λειτουργία Προπονητικού Κέντρου της ΕΟΠΕ στην Κρήτη, γίνεται πραγματικότητα . Έδρα του Προπονητικού Κέντρου θα είναι η πόλη του Ρεθύμνου.

Σ αυτό θα συμμετέχουν οι επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες Κρήτης, οι οποίοι θα προπονούνται ανα τακτικά χρονικά διαστήματα υπο τις οδηγίες των Εθνικών Ομοσπονδιακών Προπονητές της ΕΟΠΕ με σκοπό την βελτίωση των τεχνικών δεξιοτήτων τους, τη συνεχή παρακολούθηση τους και την καλύτερη προετοιμασία τους ενόψει των τελικών επιλογών για τη στελέχωση των Εθνικών μας Ομάδων.

Η 1η προπόνηση που σηματοδοτεί και την έναρξη λειτουργίας του Προπονητικού Κέντρου θα γίνει σήμερα Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 στο Κλ. Ρεθύμνου (20:30-22:15) όπου τα επίλεκτα κορίτσια (200-2001) θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του κου Φλώρου Τάκη (Εθνικός Ομοσπονδιακός Προπονητής Κοριτσιών), ενώ την ίδια ημέρα (19:15-20:30)  ο ίδιος  θα προπονήσει και θα αξιολογήσει τις επιλεγμένες αθλήτριες του Κλιμακίου Κρήτης (2002-2003-2004)  ενόψει του Διακλιμακιακού που θα γίνει μετά το Πάσχα.

Η προπόνηση των επίλεκτων αθλητών (1998-1999-2000) θα γίνει τη Δευτέρα 18 Απριλίου στο Κλ. Ρεθύμνου (20:30-22:15) υπο τις οδηγίες του κου Ζαλμά Νίκου (Εθνικός Ομοσπονδιακός Προπονητής Αγοριών), ενώ την ίδια ημέρα θα προπονήσει και θα αξιολογήσει τους επιλεγμένους αθλητές του Κλιμακίου Κρήτης (2001-2002) ενόψει του Διακλιμακιακού που θα γίνει το Πάσχα».

Σχόλια