default-image

Γεωργιάδης: "Αν παίζαμε έτσι, θα το είχαμε πάρει..."

Ποδόσφαιρο
Γεωργιάδης: "Αν παίζαμε έτσι, θα το είχαμε πάρει..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο Ηρόδοτος επέστρεψε από την Ρόδο χωρίς την πρόκριση και αυτό σήμανε και την λήξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο στόχος της ανόδου στην Γ' Εθνική δεν επετεύχθη και πλέον στον ιστορικό σύλλογο είναι υποχρεωμένοι να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά και να ξαναχτίσουν την ομάδα για να διεκδικήσει και να πετύχει την επόμενη περίοδο ό,τι δεν κατάφερε φέτος. Ο πρόεδρος Μιχάλης Γεωργιάδης δήλωσε στην «Νέα Κρήτη»: «Από τη στιγμή που χάσαμε το πρωτάθλημα, προσπαθήσαμε να πετύχουμε την άνοδο μέσω Κυπέλλου αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Όχι όμως ακατόρθωτο. Αυτό που είδα εγώ στα ματς με Επισκοπή και Ιάλυσο είναι ότι αν παίζαμε έτσι και στα κρίσιμα παιχνίδια της Α1 ΕΠΣΗ, θα παίρναμε το πρωτάθλημα».

Στον Ηρόδοτο το προσεχές διάστημα θα πάρουν αποφάσεις, αρχικά σε διοικητικό επίπεδο. Κι αυτό γιατί θα γίνει γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, με τον κ. Γεωργιάδη να τονίζει ότι θα είναι κοντά στην ομάδα, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει να ηγείται στην προεδρία: «Θα δούμε αν υπάρχουν κάποιοι άλλοι ενδιαφερόμενοι και θα προχωρήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές Μαϊου και πιθανότατα θα γίνουν και φιλικά παιχνίδια για να δοκιμαστούν παίκτες ενόψει της επόμενης χρονιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News