Αθλητισμός

Πολλές οι εκδηλώσεις στο κολυμβητήριο Ηρακλείου

Γεμάτο πρόγραμμα υπάρχει το σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου, καθώς η ΠΕΚΥΚ-Ρ διοργανώνει τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί ημερίδα ορίων Πανελλήνιων πρωταθλημάτων κολύμβησης (σε δύο αγωνιστικές ενότητες), με διοργανωτή το Ηράκλειο '91, ενώ θα πραγματοποιηθούν και δύο αγώνες υδατοσφαίρισης κατηγορίας εφήβων και συγκεκριμένα τα παιχνίδια Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου και ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων, από τα οποία θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα συνεχίσουν στο Πανελλήνιο εφήβων.

Τέλος, θα φιλοξενηθεί ημερίδα ορίων Πανελλήνιων πρωταθλημάτων τεχνικής κολύμβησης, σε μια αγωνιστική ενότητα.

Με την ευκαιρία αυτή, η ΠΕΚΥΚΡ, εκπροσωπώντας όλα τα σωματεία του Κρήτης, θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΗ και την πρόεδρό της κ. Μαρία Καλουδιώτη, καθώς και το διευθυντή του Αθλητικού Κέντρου κ. Κώστα Σακαράκη και το τεχνικό/διοικητικό προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την ομαλή λειτουργία του Κολυμβητηρίου, και τη διάθεση του απαραίτητου τεχνικού προσωπικού για την κάλυψη των αυξημένων αγωνιστικών δραστηριοτήτων και την προετοιμασία των αγωνιστικών ομάδων με πρωινές προπονήσεις ενόψει των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων.

Σχόλια