default-image

Με προβλήματα ενόψει ντέρμπι Εργοτέλης και Ηράκλειο

Μπάσκετ
Με προβλήματα ενόψει ντέρμπι Εργοτέλης και Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά σε ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι βρίσκονται τόσο ο Εργοτέλης όσο και το Ηράκλειο στην προσπάθεια που κάνουν να πετύχουν το στόχο τους στη Β' Εθνική.

Οι "κιτρινόμαυροι" υποδέχονται την Κυριακή στις 6 μ.μ. τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης και με νίκη "αγκαλιάζουν" την παραμονή τους στην κατηγορία. Η εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλείου στα Αοράκια κύλησε χωρίς πολύ πίεση, καθώς η κούραση είναι συσσωρευμένη και η συνέχεια δύσκολη. Στο ματς με τον Ίκαρο πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Μάριος Αρναουτάκης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο ματς με το Ηράκλειο, ενώ και ο Πετράκης πάει συντηρητικά όλη την εβδομάδα, όμως αναμένεται να αγωνιστεί.

Στο Ηράκλειο, από την άλλη πλευρά, έχουν αφήσει πίσω τους το ματς της περασμένης Κυριακής και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Μοιάζει απίθανο να προλάβει το ντέρμπι ο Θέμης Κουπίδης, που συνεχίζει θεραπείες στο τραυματισμένο του πόδι (βαρύ διάστρεμμα) με κύριο στόχο να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον Αμύντα την επόμενη Κυριακή. Χθες, εντωμεταξύ, γύρισε το πόδι του και ο Γιάννης Λιανός, όμως δεν είναι κάτι σοβαρό και αναμένεται να παίξει με τον Πανιώνιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News