Αθλητισμός

Στο Παγκρήτιο το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου Σωμάτων Ασφαλείας

Την ερχόμενη Δευτέρα 18 Απριλίου θα ξεκινήσει το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου Σωμάτων Ασφαλείας «Πυρομαχεία 2016», το οποίο συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης με το Δήμο Ηρακλείου-ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Το τουρνουά θα διαρκέσει ως τις 20 Απριλίου και θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο, ενώ οι αγώνες θα έχουν ώρα έναρξης στις 10:30π.μ. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη, ενώ το τουρνουά οργανώνει η ποδοσφαιρική ομάδα Πυροσβεστών Ηρακλείου με στόχο την ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των σωμάτων ασφαλείας, την ενίσχυση της συναδελφικότητας, την ευγενή  άμιλλα, την ανάδειξη και προαγωγή των αξιών του ανθρώπου μέσω του αθλητικού πνεύματος.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν: ΠΚ Κασσάνδρα Χαλκιδικής, ΠΥ Θεσσαλονίκης, ΠΥ Καρδίτσας, ΠΥ Ρεθύμνου, ΠΥ Ηρακλείου, ΑΕΠΕ, Αστ. Διεύθυνση Ηρακλείου, Λιμενικό Αγ. Νικολάου.

Στόχος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Π.Υ  Ηρακλειου, είναι τα «Πυρομάχεια 2016», να αποτελέσουν μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στην Κρήτη, να δώσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να επιδείξουν τις ικανότητές τους, να βιώσουν έντονα συναισθήματα, και να αποκομίσουν όλες τις θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε μια υψηλού επιπέδου αθλητική-πολιτιστική διοργάνωση.

Σχόλια