default-image

Διάψευση για τον πόλεμο στον Γκιρτζίκη

Ποδόσφαιρο
Διάψευση για τον πόλεμο στον Γκιρτζίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «εμφύλιο» στα ενδότερα της ΕΠΟ διαψεύδουν με ανεπίσημη μορφή στην Ομοσπονδία και τονίζουν πως υπάρχει πλήρης συσπείρωση των Ενώσεων γύρω από τον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που υποστηρίζουν ότι υπάρχει «εμφύλιος» στις τάξεις της ΕΠΟ λόγω της Επιτροπής Δεοντολογίας και των επτά ατόμων που πρέπει με τις νέες εξελίξεις να βρεθούν ενώπιόν της προχωρά με ανεπίσημη μορφή η Ομοσπονδία, η οποία μέσω «κύκλων» τονίζει υπάρχει πλήρης συσπείρωση των ΕΠΣ γύρω από τον πρόεδρο, Γιώργο Γκιρτζίκη.

Μάλιστα, κάνουν λόγο για απέλπιδες προσπάθειες από τη στιγμή που ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν παραιτήθηκε να δημιουργήσουν κλίμα διχασμού.

«Αφού είδαν κάποιοι ότι οι εκβιασμοί δεν αποδίδουν και ότι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, αλλά και κανένας άλλος δεν ωθήθηκε σε παραίτηση όπως διέδιδαν, έχουν ξεκινήσει μια καινούργια απέλπιδα προσπάθεια.

Προσπαθούν πλέον να δημιουργήσουν κλίμα διχασμού, ανάμεσα στον Πρόεδρο, σε μέλη της διοίκησης και σε εργαζομένους της ΕΠΟ

Όμως, ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, ώστε όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι στο χαρακτήρα του να ακολουθεί τις τακτικές που του αποδίδουν.

Έτσι οι προσπάθειες που γίνονται τις τελευταίες ημέρες να διχάσουν την ΕΠΟ, επιτυγχάνουν ακριβώς το αντίθετο: να συσπειρώνουν τις Ενώσεις και τους ανθρώπους του αθλήματος γύρω από τον Γιώργο Γκιρτζίκη», αναφέρουν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News