default-image

Έρχονται τα "Πυρομάχεια 2016" στο Παγκρήτιο!

Ποδόσφαιρο
Έρχονται τα "Πυρομάχεια 2016" στο Παγκρήτιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την Δευτέρα 18 έως την Τετάρτη 20 Απριλίου διοργανώνεται στο Παγκρήτιο Στάδιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου «Πυρομάχεια 2016».

Διοργανωτής είναι η ποδοσφαιρική ομάδα πυροσβεστών Ηρακλείου με την συμβολή της Περιφέρειας Κρήτης, του δήμου Ηρακλείου αλλά και της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος. Σκοπός του τουρνουά είναι η σύσφιξη των σχέσεων και η ευγενής άμιλλα μεταξύ των εργαζομένων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι: Π.Υ. Ηρακλείου, Π.Υ. Ρεθύμνου, Π.Υ. Καρδίτσας, Π.Υ. Θεσσαλονίκης, Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδας, Π.Κ. Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Λιμενικό Αγ. Νικολάου-Ηρακλείου, Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου

Το πρόγραμμα των αγώνων της Α' Φάσης θα διεξαχθεί Δευτέρα 18 Απριλίου και έχει ως εξής:

1) Λιμενικό Αγ. Νικολάου/Ηρακλείου-Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου (βοηθ. Παγκρητίου στις 17:00).

2) Π.Υ. Θεσσαλονίκης- Π.Υ. Ηρακλείου  (βοηθ. Παγκρητίου στις 11:15).

3) Π.Υ. Ρεθύμνου- Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδας (Παγκρήτιο Στάδιο στις 12:30).

4) Π.Υ. Καρδίτσας- Π.Κ. Κασσάνδρας Χαλκιδικής (Παγκρήτιο Στάδιο στις 11:15).

Την Τρίτη 19 Απριλίου θα γίνουν οι ημιτελικοί μεταξύ νικητών και ηττημένων ενώ την Τετάρτη 20 Απριλίου θα διεξαχθούν οι τελικοί. Ο μικρός τελικός που θα προκύψει από τα ζευγάρια της Α2 Κατηγορίας θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στις 10 το πρωί με διάρκεια 50 λεπτών. Ενώ ο μεγάλος τελικός που θα προκύψει από τα ζευγάρια της Α1 κατηγορίας θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στις 12:30 με διάρκεια 60 λεπτών.

Την παρουσίαση της έναρξης θα κάνει ο Βασίλειος Ανδρεαδάκης.

Καλωσόρισμα προς τους συμμετέχοντες θα απευθύνει ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Αρχιπύραρχος Μαραγκάκης Ιωάννης και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηρακλείου Πύραρχος Δαμουλάκης Εμμανουήλ. Επίσης θα τιμηθεί από την Π.Υ. Ηρακλείου ο εν αποστρατεία Αντιστράτηγος Παπαδογιαννάκης Κωνσταντίνος.

Την σύνθεση της ομάδας της Π.Υ. Ηρακλείου αποτελούν οι: Ψαρρός, Λαγκουβάρδος, Γκαραγκούνης, Βασιλάκης, Λειβαδίτης, Μιχελουδάκης, Βεϊσάκης, Στρατάκης, Κάλας, Τσαϊνης, Μηλάκης, Τσαφαντάκης, Κασαπάκης, Γιαννακάκης, Γεωργομιχελάκης, Μανουσάκης, Σμαραγδής, Χνάρης, Ποντίκαλης, Αποστολάκης, Κεφαλάκης και Νεονάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News