Αθλητισμός

Έρχονται τα "Πυρομάχεια 2016" στο Παγκρήτιο!

Από την Δευτέρα 18 έως την Τετάρτη 20 Απριλίου διοργανώνεται στο Παγκρήτιο Στάδιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου «Πυρομάχεια 2016».

Διοργανωτής είναι η ποδοσφαιρική ομάδα πυροσβεστών Ηρακλείου με την συμβολή της Περιφέρειας Κρήτης, του δήμου Ηρακλείου αλλά και της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος. Σκοπός του τουρνουά είναι η σύσφιξη των σχέσεων και η ευγενής άμιλλα μεταξύ των εργαζομένων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι: Π.Υ. Ηρακλείου, Π.Υ. Ρεθύμνου, Π.Υ. Καρδίτσας, Π.Υ. Θεσσαλονίκης, Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδας, Π.Κ. Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Λιμενικό Αγ. Νικολάου-Ηρακλείου, Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου

Το πρόγραμμα των αγώνων της Α' Φάσης θα διεξαχθεί Δευτέρα 18 Απριλίου και έχει ως εξής:

1) Λιμενικό Αγ. Νικολάου/Ηρακλείου-Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου (βοηθ. Παγκρητίου στις 17:00).

2) Π.Υ. Θεσσαλονίκης- Π.Υ. Ηρακλείου  (βοηθ. Παγκρητίου στις 11:15).

3) Π.Υ. Ρεθύμνου- Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδας (Παγκρήτιο Στάδιο στις 12:30).

4) Π.Υ. Καρδίτσας- Π.Κ. Κασσάνδρας Χαλκιδικής (Παγκρήτιο Στάδιο στις 11:15).

Την Τρίτη 19 Απριλίου θα γίνουν οι ημιτελικοί μεταξύ νικητών και ηττημένων ενώ την Τετάρτη 20 Απριλίου θα διεξαχθούν οι τελικοί. Ο μικρός τελικός που θα προκύψει από τα ζευγάρια της Α2 Κατηγορίας θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στις 10 το πρωί με διάρκεια 50 λεπτών. Ενώ ο μεγάλος τελικός που θα προκύψει από τα ζευγάρια της Α1 κατηγορίας θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στις 12:30 με διάρκεια 60 λεπτών.

Την παρουσίαση της έναρξης θα κάνει ο Βασίλειος Ανδρεαδάκης.

Καλωσόρισμα προς τους συμμετέχοντες θα απευθύνει ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Αρχιπύραρχος Μαραγκάκης Ιωάννης και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηρακλείου Πύραρχος Δαμουλάκης Εμμανουήλ. Επίσης θα τιμηθεί από την Π.Υ. Ηρακλείου ο εν αποστρατεία Αντιστράτηγος Παπαδογιαννάκης Κωνσταντίνος.

Την σύνθεση της ομάδας της Π.Υ. Ηρακλείου αποτελούν οι: Ψαρρός, Λαγκουβάρδος, Γκαραγκούνης, Βασιλάκης, Λειβαδίτης, Μιχελουδάκης, Βεϊσάκης, Στρατάκης, Κάλας, Τσαϊνης, Μηλάκης, Τσαφαντάκης, Κασαπάκης, Γιαννακάκης, Γεωργομιχελάκης, Μανουσάκης, Σμαραγδής, Χνάρης, Ποντίκαλης, Αποστολάκης, Κεφαλάκης και Νεονάκης.

Σχόλια