Αθλητισμός

Καταγγελία ΕΠΣ Λασιθίου για τους παρατηρητές!

Η ΕΠΣ Λασιθίου έκανε καταγγελία στην ΕΠΟ λόγω της παρουσίας δύο παρατηρητών που προέρχονται από το Λασίθι στον αγώνα ΑΟ Χανιά-Τρίκαλα, χωρίς να έχει ενημερωθεί η Ένωση.

Η καταγγελία αναφέρει τα εξής: "Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε από τρίτους και διαπιστώσαμε από την TV ότι στον αγώνα της 11 Απριλίου 2016 ΧΑΝΙΑ—ΤΡΙΚΑΛΑ, πού έγινε στο γήπεδο των Περιβολίων για την 27η αγωνιστική της FOOTBALL LEAGUE 2 OΠΑΠ (Αγώνας Β΄ Εθνικής), Παρατηρητή Αγώνα ορίσατε τον κ. Αναγνωστάκη Νικόλαο και βοηθό Παρατηρητή Αγώνα τον κ. Βεργίνη Ελευθέριο χωρίς να ενημερωθεί η Ένωσή μας.

Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε εγγράφως το λόγο πού παρακάμψατε την Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ και ποιος έδωσε αυτή την εντολή.

Οι εν λόγω Παρατηρητής και Βοηθός δεν είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Λασιθίου, βάσει της ενημέρωσης πού σας είχαμε στείλει με το αριθμ.πρωτ. 209/22-02-2016 εγγραφο μας, όπου σας γνωρίζουμε τους Παρατηρητές μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,πού επιθυμούν να ορίζονται σε αγώνες αρμοδιότητάς σας.

Ο λόγος για τον οποίο ζητούμε την ενημέρωση, είναι ότι με απόφαση του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, με αριθμό 527/19-09-2014 οι αμοιβές των Παρατηρητών και Βοηθών κατατίθενται από τους ίδιους στο λογαριασμό του «ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΡΩΓΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ» της Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ ,πού τηρείται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Παρακαλούμε στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, ως νεοεκλεγέν συμβούλιο στις 15 Φεβρουαρίου 2016, αλλά και στον αγώνα μας για την αναβάθμιση του τοπικού Ποδοσφαίρου να μη συμβεί ξανά παρόμοιο περιστατικό το οποίο σας ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕ".

Σχόλια