Αθλητισμός

Ντύνεται στα... ασπρόμαυρα ο Κρουσώνας την Κυριακή

 Τα βλέμματα των φίλων του ΟΦΗ θα είναι την Κυριακή τόσο στη Νίκαια, όσο και στον Κρουσώνα, εκεί όπου ο Φωστήρας θα δοκιμάζεται απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που έχουν αποφασίσει να βρεθούν εκεί και να μετατρέψουν τον Κρουσώνα σε… «Γεντί Κουλέ» προσδοκώντας ότι η ομάδα της Αθήνας μπορεί εκεί να χάσει βαθμούς, την ώρα που ο ΟΦΗ με ένα τρίποντο θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά να περάσει πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας!

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία, όμως δείχνει ότι στην έδρα της είναι μια σοβαρή και συγκροτημένη ομάδα. Το γεγονός ότι στον β' γύρο είναι αήττητος στον Κρουσώνα (νίκες με Ιάλυσο, Ιωνικό, Ηλυσιακό και ισοπαλία με Ατρόμητο Πειραιά) δείχνει ότι η έδρα είναι πανίσχυρη και έχει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Πόσο μάλλον τώρα, που το κίνητρο είναι αυξημένο, αντιμετωπίζοντας τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Φωστήρα.

Ο Μηνάς Πίτσος είχε τονίσει άλλωστε εύστοχα προ καιρού, ότι τα παιδιά του Κρουσώνα αξίζει κάποιος να τα δει και να τα χειροκροτήσει, ενώ ακόμα και αν η ομάδα δεν τα καταφέρει τελικά και υποβιβαστεί, αυτό θα γίνει με ψηλά το κεφάλι. Στα αγωνιστικά της ομάδας του Κρουσώνα, θα απουσιάσει ο Μπάμπης, έχοντας συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, ενώ επιστρέφει μετά από μία αγωνιστική απουσίας ο Κέβιν Χύζι.

Σχόλια