default-image

Πικρός αποκλεισμός για τον Ηρόδοτο...

Ποδόσφαιρο
Πικρός αποκλεισμός για τον Ηρόδοτο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος πάλεψε σαν λιοντάρι στην Ρόδο αλλά δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Ιάλυσο και έτσι αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ερασιτεχνών, χάνοντας και τις τελευταίες ελπίδες για άνοδο στην Γ' Εθνική μέσω του Κυπέλλου... Πολλά παράπονα έχει πάντως ο Ηρόδοτος από τη διαιτησία του Γκάμαρη (Αθηνών).

Το όνειρο κράτησε ως το 75ο λεπτό, με τον Ηρόδοτο να βρίσκεται μπροστά στο σκορ χάρη στο γκολ του Γενιτσαρίδη στο 38' και το πολύ καλό α' ημίχρονο που έκανε στο "Οικονομίδειο". Στην επανάληψη οπισθοχώρησε για να κρατήσει το 0-1 και δέχτηκε πίεση από τον Ιάλυσο. Στο 75' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μαθιό ενώ στο 79' έγινε το 2-1 με σκόρερ τον Σταυλά. Στον ημιτελικό την επόμενη Τετάρτη ο Ιάλυσος θα φιλοξενήσει την Τριγλία Ραφήνας.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Γιώργος Σάββενας): Λουτριώτης, Σταβλάς, Χειμωνέττος (60' Λύρας), Αθανασιου Π., Κοκκίνης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Αθανασίου Α., Σπάρταλης, Μαθιός (82' Σαχίνης), Μαρίνου (72' Πλύγκος)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Μήτρου, Μπαλάφας, Πρωτογεράκης, Χατζηβασίλης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης (81' Μαυρομάτης), Προβυδάκης (67' Μαυρίδης), Ιβάνοφ (81' Μεταξάκης), Συσκάκης, Μωραϊτης, Ζαφείρης Α.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News