Αθλητισμός

Νιόπλιας: «Δεν ανήκουν στην Γ’ Εθνική ΟΦΗ και Ιωνικός»

Με σεβασμό αντιμετωπίζουν στον ΟΦΗ την ομάδα του Ιωνικού, ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού την Κυριακή στη Νίκαια, που είναι ένας ακόμη τελικός για τον ΟΦΗ στην μάχη της ανόδου.

Ο Νίκος Νιόπλιας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ www.ofi1925.gr για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, αναφέρθηκε στο παρελθόν των δυο ομάδων και ευχήθηκε να γίνει μια αναμέτρηση αντάξια της ιστορίας των δυο συλλόγων.

Όπως τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ: «Παίζουμε μια ιστορική ομάδα, η οποία όπως και ο ΟΦΗ, δεν ανήκει στην Γ Εθνική. Ο Ιωνικός όπως και ο ΟΦΗ, είναι ομάδα που έπαιξε Ευρώπη, έχει μεγάλη ιστορία στην μεγάλη κατηγορία, γήπεδο, εγκαταστάσεις, φιλάθλους. Σίγουρα δεν ανήκει στην Γ Εθνική. Θα θυμηθούμε παλιές καλές αναμετρήσεις, των δυο ομάδων στην μεγάλη κατηγορία και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Για τον ΟΦΗ η μάχη της ανόδου συνεχίζεται και περνάει και την Κυριακή από τη Νίκαια. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προέρχεται από ένα σημαντικό σερί νικών και έχει καταφέρει να φέρει την κατάσταση στα χέρια της για την άνοδο. Η προσπάθεια όμως συνεχίζεται όπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ.

«Είναι 4 παιχνίδια και τα βλέπουμε με το ίδιο μάτι. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι  σε γήπεδο με φυσικό χόρτο, απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο και σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι» συμπλήρωσε ο τεχνικός της κρητικής ομάδας.

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Με προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (13/4) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (17/4, 4μμ) με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Μηνάς Πίτσος, που έχει ενοχλήσεις στην γάμπα, ενώ θεραπεία έκανε ο Πόποβιτς, που έχει ενοχλήσεις στην πλάτη.

Πρόγραμμα αποκατάστασης για προληπτικούς λόγους, ακολούθησε ο Νάστος, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας.  Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Μπουρσέλης, ο οποίος τέθηκε στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Oι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν ξανά την Πέμπτη το πρωί στο αθλητικό κέντρο, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Σχόλια