default-image

Αυλαία στην κανονική περίοδο για το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ

Μπάσκετ
Αυλαία στην κανονική περίοδο για το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και μαθηματικά «κλειδώνει» το Ρέθυμνο Cretan Kings μία θέση στα πλέι οφ, καθώς, ακόμα κι αν χάσει στο σημερινό (17:30, OTESPORT4) παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, κατακτά την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αδιαφιλονίκητο φαβορί στο σημερινό παιχνίδι είναι οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έχουν και κίνητρο, αφού θέλουν τη νίκη που θα τους χαρίσει την πρώτη θέση στην Α1 και το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Εφόσον οι Πειραιώτες νικήσουν, θα βρουν ξανά στο δρόμο τους το Ρέθυμνο στα πλέι οφ.

Για την κρητική ομάδα η ουσία είναι ότι θα δώσει το «παρών» για 4η φορά στα πλέι οφ και με βάση την εικόνα που είχε στον πρώτο γύρο αποτελεί τεράστια επιτυχία.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ χωρίς τους τραυματίες Γιαννόπουλο και Χάροου, ενώ τη δωδεκάδα θα συμπληρώσουν οι έφηβοι Γιάννης Πατάτας και Δημήτρης Τζαγκαράκης.

Στον Ολυμπιακό αντίθετα θα υπάρχουν επιστροφές καθώς οι Βασίλης Σπανούλης και Βαγγέλης Μάντζαρης ακολούθησαν κανονικά το ομαδικό πρόγραμμα χθες και τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η συμμετοχή του Ντάνιελ Χάκετ θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Ιταλός γκαρντ πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα, ένεκα της πρόσφατης επέμβασης στο δάχτυλο του αριστερού χεριού.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, από την πλευρά του, δεν θα δώσει το “παρών” κόντρα στους Κρητικούς, καθώς συνεχίζει τη θεραπεία του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News