default-image

Μάχη τίτλου στην Α2 ΕΠΣΗ (video)

Ποδόσφαιρο
Μάχη τίτλου στην Α2 ΕΠΣΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναρπαστική ροή έχει πάρει το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ στην κορυφή. Το Αθλόπολις και ο Ανθεστίων, έχοντας εδώ και καιρό εξασφαλίσει την άνοδο, παίζουν χωρίς άγχος για να κατακτήσουν τον τίτλο και με συνεχόμενες νίκες, έχουν φτάσει δύο αγωνιστικές πριν το τέλος να ετοιμάζονται για την τελική μάχη!

Την επόμενη αγωνιστική παίζουν μεταξύ τους στο ντέρμπι κορυφής στο Θραψανό και όλα είναι ανοιχτά! Μία στροφή πριν την μεταξύ τους μονομαχία, το Αθλόπολις που βρίσκεται στο +3 στην κορυφή, επικράτησε 1-0 του Μαραθώνα με σκόρερ τον Λουλεμέα.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του ΕΓΟΗ, επικρατώντας 0-2 του ΑΟ Καμινίων. Το παιχνίδι είχε ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με τον Χρήστο Σάλιακα να πετυχαίνει το πρώτο γκολ των κιτρινόμαυρων, ενώ το δεύτερο ο Νίκος Τρουλάκης στις καθυστερήσεις.

Την Κυριακή, το ματς Ανθεστίων-Αθλόπολις για την 29η αγωνιστική είναι καθοριστικής σημασίας για τη μάχη του τίτλου, με την ομάδα του Κώστα Φιλοξενίδη να είναι τρεις βαθμούς μπροστά και να έχει υπέρ της και την ισοπαλία. Ενώ ο Ανθεστίων έχοντας κερδίσει 1-3 στον α' γύρο, γνωρίζει ότι εφόσον νικήσει, θα έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία!

Δείτε το σχετικό video της ΚΡΗΤΗ TV

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News