default-image

Οι διαθέσιμες ημερομηνίες για το Κύπελλο

Ποδόσφαιρο
Οι διαθέσιμες ημερομηνίες για το Κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι την Παρασκευή (15/4) θα έχει αποφασιστεί η επανέναρξη, ή μη, του Κυπέλλου Ελλάδας. Δείτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες για ημιτελικούς και τελικό.

Με το χρόνο να πιέζει ασφυκτικά, πλέον, η ενδεχόμενη επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας συμπίπτει και με περιορισμένες διαθέσιμες ημερομηνίες, δεδομένων των δύο ημιτελικών της διοργάνωσης (ΑΕΚ-Ατρόμητος και Ατρόμητος-ΑΕΚ, καθώς ο ΠΑΟΚ δια στόματος Ιβάν Σαββίδη έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα κατέβει στη ρεβάνς του "Γ. Καραϊσκάκης) αλλά και των Playoffs της SuperLeague.

Εξετάζοντας κανείς τις διαθέσιμες ημερομηνίες διεξαγωγής του Κυπέλλου βλέπει ότι τα πράγματα είναι περιορισμένα.

Αρχικά, σύμφωνα με το οργανόγραμμα της SuperLeague, η τελευταία (30ή) αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή, 17 Απριλίου.

Όσον αφορά στα Playoffs, αυτά είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 4 Μαΐου (1η αγωνιστική) και να ολοκληρωθούν στις 22 Μαΐου (6η αγωνιστική).

Κυριακή 17/4 30ή αγωνιστική SuperLeague

Τετάρτη  4/5 1η αγωνιστική Playoffs

Κυριακή  8/5  2η αγωνιστική Playoffs

Τετάρτη 11/5 3η αγωνιστική Playoffs

Κυριακή  15/5 4η αγωνιστική Playoffs

Τετάρτη 18/5 5η αγωνιστική Playoffs

Κυριακή  22/5 6η αγωνιστική Playoffs

Με δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα είναι σίγουρα στα Playoffs (έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδό της), ενώ και ο Ατρόμητος έχει μαθηματικές πιθανότητες εισόδου - σε περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν εξασφαλίσει την αδειοδότηση - οι παρακάτω διαθέσιμες ημερομηνίες είναι οι εξής για τους διπλούς ημιτελικούς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Τετάρτη 20 Απριλίου

Σάββατο 23 ή Κυριακή 24 Απριλίου

Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου

Δεδομένου ότι δεν θα γίνει κάποια μετάθεση των προγραμματισμένων ημερομηνιών των 6 αγωνιστικών των Playoffs, ούτε θα επιλεχθεί κάποια γρήγορη διαδικασία σύμπτυξης του προγράμματος (δηλαδή να γίνουν ημιτελικοί και τελικός στις τρεις ανωτέρω ημερομηνίες) ο τελικός μπορεί να διεξαχθεί είτε Παρασκευή 27 Μαΐου είτε Σάββατο 28 Μαΐου (την ίδια ημέρα διεξάγεται και ο τελικός του Champions League, γεγονός που σημαίνει και τυπικά τη λήξη της σεζόν βάσει των χρονοδιαγραμμάτων FIFA και UEFA)

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News