Αθλητισμός

Η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ ευχαριστεί...

Την ερχόμενη Κυριακή ολοκληρώνεται η πετυχημένη χρονιά για τη γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ και με ανακοίνωση της ευχαριστεί όλους όσους τη βοήθησαν...

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Καθώς η αγωνιστική σεζόν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας ,νιώθουμε την ανάγκη να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν στην πρωτόγνωρη επιτυχία του φετινού εγχειρήματος. Γιατί είναι πρωτόγνωρο το καλοκαίρι να ιδρύεται πρώτη φορά γυναικεία ομάδα από ένα σωματείο, να οργανώνεται ομάδα εκ του μηδενός και σε λίγους μήνες να κατακτά το πρωτάθλημα στον όμιλο Κρήτης της Γ’ Εθνικής, όχι απλά αήττητη, αλλά μόνο με νίκες.

Συγχρόνως δε, να γίνεται πόλος έλξης για τις πιο ταλαντούχες αθλήτριες του νησιού και όχι μόνο,  και να είναι ήδη έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής του χρόνου. Πρωτόγνωρο, αλλά όχι απίθανο όταν μιλάμε για ΟΦΗ. Ένας σύλλογος και μια ομάδα, που με τη δυναμική της και τον κόσμο της μπορεί να μεταστοιχειώνει απλές προσπάθειες σε μεγάλα επιτεύγματα, να ‘φορτώνει’ και να μεταμορφώνει αθλήτριες  σε παίκτριες και παίκτριες σε οπαδούς.Οπαδούς μιας ομάδας, που είναι κάτι παραπάνω από απλά μια ομάδα.

Μια προσπάθεια, από τη Διοικούσα και τον προπονητή, που χρειάστηκε πολλούς ανθρώπους κοντά της και που χαρακτηρίστηκε από ανιδιοτελή προσφορά, καθαρότητα, επαγγελματική νοοτροπία και ερασιτεχνικό αθλητικό ήθος. Αυτό το πνεύμα και ήθος, όποιοι και να ασχοληθούν στο μέλλον μ’ αυτήν την ομάδα, ελπίζουμε να τους καθοδηγεί.

Στην προσπάθεια αυτή βοήθησαν και προσέφεραν, επωνύμως και ανωνύμως,πολλοί ομιλίτες. Κάποιους  από αυτούς (σίγουρα ξεχνάμε μερικούς, ας μας συγχωρήσουν) θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε και δημοσίως (αν και οι ίδιοι σίγουρα δεν το θέλουν), ως ελάχιστο αντίδωρο στην  δωρεάν και ανιδιοτελή προσφορά τους. Προφανώς με τυχαία σειρά και όχι με κάποια κατάταξη, μια και όλοι διέθεσαν χρήμα, χρόνο, εργασία ή γνώσεις,  μα πάνω απ’ όλα ένα κομμάτι του εαυτού τους – αυτό το μικρό, το μέγα- για την σπουδαία επιτυχία του φετινού εγχειρήματος.

Τους ιατρούς,  Κακαβελάκη Κυριάκο (για την άμεση φροντίδα και αποκατάσταση των αθλητριών μας),   Στεφανουδάκη Γιώργο (για όλες τις εξυπηρετήσεις και τη διαθεσιμότητα του για την όποια ιατρική ανάγκη),  Τσαμάνδουρα Μάριο (για την απίστευτη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, πρώτη φορά γιατρός αγώνων αποκτά το δικό του κοινό…) .

Τον δικηγόρο Φωτάκη Μανώλη,τον φυσικοθεραπευτή Φαλιακάκη Γιώργο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Γαυγιωτάκη Γιώργο, τη Μαργαρίτα Βογιατζόγλου , τη Θεανώ Ρασούλη και τον Αντώνη Χρονάκη (για τη βοήθεια και τις γνώσεις τους).

Την Ιφιγένεια Κρουσανιωτάκη,τη Γιώτα Σατσάκη,την Εύα Γιαμπουλάκη, το Μανώλη Λακιωτάκη και τον Θανάση Κοροπούλη. Την Οργάνωση Εθελοντών PROTECTA Ηρακλείουκαι τον Στέλιο Αλεξάκη. Το Γιώργο Χαλκιαδάκη, τους Γιώργο και Γιάννη Κουτεντάκη. Τον Μανώλη Τζιρίτα (για όλα…) και βέβαια τον προπονητή μας και πυρήνα αυτής της ομάδας Ζαφείρη Λατσούδη.Μαρία, Χρυσή, Μαίρη, Μάγδα, Ντίνα, Μαρία, Ιωάννα, Εμμανουέλλα, Πόπη,Χριστίνα, Γεωργία, Ελίνα, Έμμυ, Μαρία, Δήμητρα, Ραφαέλα, Κωνσταντίνα,Μαριάννα, Βάσω, Μαίρη, Αργυρώ, Κατερίνα, Καισαρία, Χρύσα, Κατερίνα, Μαρία,Ελένη, Αγγέλα, Στέλλα, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Μας κάνατε αξέχαστη αυτή τηχρονιά. Το ταξίδι δεν τελειώνει, αρχινά…

Ο ΟΦΗ είναι όλοι αυτοί, όλοι εμείς, όλοι εσείς. Γι αυτό και σας καλούμε στην τελευταία αγωνιστική, στις 17 Απριλίου, 6μ.μ., στο Γεντί Κουλέ, να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τις πρωταθλήτριες μας, την πρωταθλήτρια ομάδα γυναικών του Ο.Φ.Η."...

Σχόλια