default-image

Στον Μαραθώνιο Λεμεσού ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου

Σπορ
Στον Μαραθώνιο Λεμεσού ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείχνοντας τη δυναμική του, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου είχε τη μεγαλύτερη παρουσία ελληνικού συλλόγου στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού στην Κύπρο. Με 15 αθλητές στα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου,10.000 μέτρων και 5.000μετρων καθώς και στον παιδικό αγώνα ο ΣΔΥΗ ειχε παρουσία σε όλη την διοργάνωση...

Ήταν μια διοργάνωση με μεγάλο αριθμό συμμετοχών (συμμετείχαν συνολικά 15.000 αθλητες απο 51 χώρες). Στον αγώνα υπήρχαν αντίξοες συνθήκες με αρκετή ζέστη! Η μεση θερμοκρασία άγγιζε τους 26 βαθμούς και η μέγιστη τους 29! Ωστόσο οι περισσότεροι αθλητες του συλλόγου κατάφεραν να σημειώσουν προσωπικά ρεκόρ και κάποιοι απο αυτούς να καταγράψουν τις καλύτερες επιδόσεις ανάμεσα στις ελληνικές συμμετοχες που ήταν δεκάδες. Εντυπωσιακή ήταν η επίδοση της Ευγενιας Γαργερακη η οποία με χρόνο 3:24:51 τέρματισε στην 29η θεση της γενικής κατάταξης και βρέθηκε ένα βήμα πριν το βάθρο σημειώνοντας την 4η καλύτερη επίδοση ανάμεσα στις γυναίκες ενω ήταν 1η στις Ελληνίδες. Από τους άνδρες του ΣΔΥΗ τον καλύτερο χρόνο έκανε ο Χρηστος Κώνστας (με ατομικό ρεκόρ)!

Η Κρητική αποστολή συνάντησε πολλα εμπόδια μεχρι την εκκίνηση αφού η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφοριας ανέτρεψε τα αρχικά σχέδια και η άφιξη πολλών αθλητών του συλλόγου στην Κύπρο έγινε τα ξημερώματα Κυριακής λίγες ώρες πριν απο την έναρξη , με αποτέλεσμα εκτός απο τη ζέστη να αγωνιστούν σχεδόν άυπνοι.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών του Σ.Δ.Υ.Ηρακλείου :

Μαραθώνιος:    

Κώνστας Χρήστος 3:24:05

Γαργεράκη Ευγενία 3:24:51

Μαρνέλλος Ιωάννης 3:46:06

Μανελάκης Δημήτρης 3:47:57

Σταυρακάκης Νικολαος 3:51:56

Ζαχαριουδάκης Νικόλαος 4:00:04

Κουγιουμτζόγλου Δημήτρης 4:04:27

Τερζάκης Παναγιώτης 4:57:24

Μαλιαρού Αναστασία 1:55:10

Χριστοφόρου Ανδριάνα 1:04:22

Δερβιτσιώτης Αλέξης

Ορφανάκης Εμμανουήλ

Καλτζίδου Παρθένα

Αγγελιδάκη Χρυσή

Παιδικός Αγώνας:

Μαρνέλλου Νίκη

Μαρνέλλου Κατερίνα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News