default-image

Πολύ λίγος κόσμος στις εκλογές του Ερασιτέχνη!

Ποδόσφαιρο
Πολύ λίγος κόσμος στις εκλογές του Ερασιτέχνη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πολύ λίγα μέλη, και σίγουρα δυσανάλογη παρουσία με την ιστορία και τη δυναμική του σωματείου, έγινε σήμερα η τακτική γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Βασικό θέμα ήταν η εκλογή νέας διοίκησης για την επόμενη τριετία, όμως το γεγονός ότι υπήρχε ένα μόνο ψηφοδέλτιο, έπαιξε σίγουρα το ρόλο του.

Από τα 992 μέλη, που αριθμεί το σωματείο, 69 ήταν ταμειακώς εντάξει και 38 παρόντα, για να συμμετέχουν στη διαδικασία.

Φυσικά το γεγονός αυτό σχολιάστηκε αρνητικά, από όλους τους παρόντες, που επισήμαναν ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική.

Αυτός είναι και ο λόγος που το νέο 15μελες είναι ένα κράμα παλιών και νέων, βάζοντας μπροστά φρέσκιες ιδέες για το μέλλον.

Το νέο διοικητικό σχήμα, που εγκρίθηκε δια ανατάσεως της χειρός, όπως προβλέπει το καταστατικό όταν υπάρχει ένα μόνο ψηφοδέλτιο, απαρτίζουν οι Γιάννης Δανδάλης ως πρόεδρος, Αντωνακάκης Παναγιώτης, Βαρβεράκης Κωνσταντίνος, Γιγουρτάκης Εμμανουήλ, Ζερβάκης Κωνσταντίνος, Καμπακάς Συμεών, Καρβούνης Θωμάς, Κοκκάλης Νικόλαος, Κοτσιφάκης Αντώνιος, Λιονάκης Γεώργιος, Μαρκογιαννάκης Ιωάννης, Σερπετσιδάκης Γεώργιος, Σπαγουλάκης Μιχαήλ, Σπυριδάκης Παναγιώτης και Τσαμπουράκης Νικόλαος.

Πριν την εκλογή διαδικασία, ο Γιάννης Δανδάλης ως απερχόμενος πρόεδρος έκανε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της προηγούμενης τριετίας. Αναφέρθηκε στην προσπάθεια όλων των τμημάτων, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Επίσης, τέθηκαν επί τάπητος οι άξονες για την ερχόμενη θητεία, όπου ξεχωρίζει το άνοιγμα στον κόσμο για νέα μέλη.

Από τα νέα πρόσωπα στο Διοικητικό Συμβούλιο είναι ο Κώστας Ζερβάκης, που αναφέρθηκε στην ανάγκη να σταθούν όλοι δίπλα στο σωματείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News