Αθλητισμός

«Ο κόσμος του ΟΦΗ έδειξε το ήθος του»

Με τη φράση «ο κόσμος του ΟΦΗ έδειξε το ήθος του», η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ με ανακοίνωση της συγχαίρει τους 6 χιλιάδες και πλέον φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας, ενώ επισημαίνει την σημασία να απομονωθούν ακόμα και οι λίγοι που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΟΦΗ στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ αναφέρει:

«Σε έναν ακόμη αγώνα στο γήπεδο μας, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, δίδαξε ήθος.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και με σασπένς, οι 6 χιλιάδες και πλέον φίλαθλοι του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο γήπεδο, όχι μόνο στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά χειροκρότησαν και την αντίπαλη ομάδα για την προσπάθεια της, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, για το τι σημαίνει μια αυθεντική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Η διοκούσα επιτροπή του ΟΦΗ θα ήθελε να συγχαρεί τον κόσμο του ΟΦΗ για την συμπεριφορά του.

Ακόμα και αν μέσα στο πλήθος, μπορεί να βρεθούν κάποιοι, που δεν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, που ίσως ξεφύγουν απο τα όρια, η συνολική εικόνα δεν αλλάζει.

Είναι σημαντικό ότι κάποιες μεμονωμένες συμπεριφορές, πλέον καταδικάζονται και «πνίγονται» αμέσως από φιλάθλους του ΟΦΗ.

Και αυτό μας ικανοποιεί. Θα πρέπει να απομονωθεί οποιοσδήποτε δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης και το πόσο μπορεί να βλάψει την ομάδα μας, σε αυτό το σημίο του πρωταθλήματος.

Εμείς ευχαριστούμε την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου του ΟΦΗ και την καλούμε να είναι μαζί μας με το ίδιο σθένος, την ίδια ψυχή, τον παλμό και τον ενθουσιασμό και στα δύο επόμενα κρίσιμα παιχνίδια στο γήπεδο μας με Ηλυσιακό και Φωστήρα, για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας μας στην παραπάνω κατηγορία».

Σχόλια