default-image

Kίνηση ΟΦΗ για τον Βασιλείου της Τριγλίας!

Ποδόσφαιρο
Kίνηση ΟΦΗ για τον Βασιλείου της Τριγλίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η χθεσινή αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Τριγλία Ραφήνας είχε και... μεταγραφικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Ηρακλείου. Ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων Θωμάς Βασιλείου "γυάλισε" στους ανθρώπους των Κρητικών, όχι μόνο για τη χθεσινή εξαιρετική του απόδοση.

Το όνομά του ήταν στο... μπλοκάκι από τις παλιότερες αναζητήσεις, όμως χθες δόθηκε η δυνατότητα για κατ' ιδίαν συζήτηση μετά το παιχνίδι. Ο 22χρονος ακραίος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τον Ατρόμητο, όμως όπως μετέφερε ο ίδιος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Νιόπλιας εκφράστηκε με πολύ καλά λόγια για την αξία του νεαρού παίκτη και έτσι τη... σκυτάλη πήρε η διοίκηση. Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννης Πολεμαρχάκης, είχε μια πρώτη κουβέντα με τον Βασιλείου, όπως και ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Βλαστός.

Στον ΟΦΗ φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να κινηθούν άμεσα και τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να γίνουν καθοριστικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Βασιλείου, που έχει γεννηθεί το 1994, έχει αγωνιστεί άλλες δύο σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με Ηλυσιακό και Ιωνικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News