Αθλητισμός

Τρία μετάλλια του Ηράκλειο Ο.Α.Α. στο Παγκρήτιο τουρνουά

Με τη συμμετοχή 80 και πλέον αθλητών και  αθλητριών από όλη την Κρήτη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. το 1ο Παγκρήτιο τουρνουά πορτοκαλί μπάλας για παιδιά ηλικίας 8-10 ετών.  

Το «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. εκπροσώπησαν 20 αθλητές-τριες, οι οποίοι είχαν καλή παρουσία με τρία μετάλλια.

Στα αγόρια συμμετείχαν οι Αρτέμης Δημήτρης, Βισκαδουράκης Αντώνης, Γιαννακάκης Γιώργος, Ζερβάκης Αντώνης, Κασαμπαλής Παναγιώτης, Κρασσονικολάκης Δημήτρης, Μπεινάς Νικηφόρος, Ραμποζέ Οδυσσέας, Τσατσάκης Έκτορας, Τσατσάκης Πάρης, Τσιρίδης Αιμίλιος και  Χριστοδουλάκης Μηνάς.

Από αυτούς ξεχώρισε ο Αντώνης Ζερβάκης που κατέκτησε την 1η θέση.

Στα κορίτσια συμμετείχαν οι Βαμιεδάκη Καρολίνα, Γαρεφαλάκη Λένα, Λαγουσάκη Γωγώ, Παλάσκα Νικολέτα, Παρασκευϊδη Μιχαέλα, Σαββάκη Δωρίς, Σερμπάν Καταλίνα και Σέφεν Τόνια.

Από τις παραπάνω η Γωγώ Λαγουδάκη κατέκτησε τη 2η θέση και η Μιχαέλα Παρασκευαΐδη ήταν 3η.

Ο υπεύθυνος προπονητής των παιδιών, Νίκος Μελισσουργάκης, έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αγωνιστικότητα και το ήθος των αθλητών- τριών.

Το «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. συγχαίρει τον προπονητή Τζιγκουνάκη Κώστα για την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά, καθώς και τους προπονητές του Ομίλου για την πολύτιμη βοήθεια τους.  Επίσης συγχαίρει τους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου για τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν.

Σχόλια