default-image

Προανήγγειλε την αποχώρηση του ο Καραγεωργίου

Ποδόσφαιρο
Προανήγγειλε την αποχώρηση του ο Καραγεωργίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Καλλονής γνωστοποίησε ο Νίκος Καραγεωρίου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο έμπειρος τεχνικός πάντως άφησε και αιχμές για τους παίκτες που δεν θέλησαν να αγωνιστούν στο ματς με τους Περιστεριώτες.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καραγεωρίου:

«Ολοκληρώθηκε τουλάχιστον εντός έδρας μία προσπάθεια που δεν κατάφερε να υλοποιήσει έναν στόχο. Σήμερα είναι η τελευταία φορά που είμαι εδώ ενώπιον σας. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα και για την αποδοχή στο πρόσωπό μου.

Έδωσα όλο μου το είναι να μείνει η ομάδα και να εκπροσωπεί αυτόν τον όμορφο τόπο. Έμεινε ένα παιχνίδι. Θα το κάνουμε και μετά ο καθένας θα δει την επόμενη μέρα. Ο σημερινός ήταν ένας από αυτούς τους αγώνες που σπάνια συναντώ καθώς πέντε ποδοσφαιριστές μου βγήκαν έξω από την ομάδα από χθες. Ο Φαβάλι σήμερα στο ζέσταμα δήλωσε σφίξιμο στον δικέφαλο και άλλοι παίκτες δήλωσαν άλλα προβλήματα.

Παίξαμε με νέα παιδιά ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να έχουμε ισοπαλία και μία θέση πιο πάνω στον πίνακα. Οι νεαροί παίκτες ανταποκρίθηκαν αλλά είχαν απέναντι μία ισχυρή ομάδα. Κάναμε προσπάθεια να ξαναμπούμε στο παιχνίδι αλλά ο αντίπαλος κέρδισε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News