default-image

Ισοπαλία (1-1) για Βέροια και Ξάνθη

Αθλητισμός
Ισοπαλία (1-1) για Βέροια και Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομάδα των ισοπαλιών είναι η φετινή Skoda Ξάνθη και το πιστοποίησε και στη Βέροια, καθώς ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις (1-1) κι έτσι για 8η φορά εκτός έδρας και 15η συνολικά φέτος, έφυγε από το γήπεδο με έναν βαθμό.

Στο 12΄οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο Ναζλίδης από καλή θέση έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 22' ο Ανάκογλου έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, όμως ο Ζαρόπουλος απέκρουσε τη μπάλα στο τετ-α-τετ. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όμως, οι φιλοξενούμενοι έλυσαν τον… γόρδιο δεσμό. Ο Ντιμιτρόφ εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την άμυνα της Βέροιας και ο Γούτας από κοντά με σουτ έκανε το 1-0 για τη Skoda Ξάνθη.

Στο 40' ο Μαγέφσκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζαρόπουλου, όμως το γκολ ορθώς δεν μέτρησε, καθώς ο σκόρερ ήταν οφ σάιντ. Στο 60' Νιέτο έκανε ατομική ενέργεια και σούταρε, όμως ο Καντιμοίρης απέκρουσε εντυπωσιακά, όπως έκανε και στο 64' έπειτα από σουτ του Ντιμιτρόφ.

Ο Ζαρόπουλος φώναξε και πάλι «παρών» στο 74', μπλοκάροντας τη μπάλα με διπλή προσπάθεια έπειτα από σου του Μάνου, ενώ στο 85' ο Ντιμιτρόφ έκανε την πάσα στον Νιέτο, αυτός έκανε προβολή, όμως η μπάλα έφυθγε άουτ.

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε ουσιαστικά στην τελευταία φάση του ματς, όταν ο Γιουσουφ με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζαρόπουλου.

ΒΕΡΟΙΑ (Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Νέτο, Μαλόν, Πούγγουρας, Σιόντης, Μπαλάφας (75' Γιουσούφ), Άρτσε (85' Ξόμπλιος), Μαγέφσκι, Μεληκιώτης (65' Μάνος), Ανάκογλου, Ναζλίδης.

SKODA ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Καρυπίδης, Γουάλας, Καμαρά (60' Ορφανίδης), Φλίσκας (44' Παπαστεριανός), Βσιλακάκης (82' Καπετάνος), Ντιμιτρόφ, Νιέτο, Σκούρτης.

Πηγή: www.sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News