default-image

Γιώργος Κουτεντάκης (Πλούταρχος)... για Βούρβαχη, Μικτές και ΟΦΗ (video)

Αθλητισμός
Γιώργος Κουτεντάκης (Πλούταρχος)... για Βούρβαχη, Μικτές και ΟΦΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον αποκαλούν Πλούταρχο, όχι τυχαία. Η δράση του είναι πλούσια και γεμάτη δημιουργική προσφορά στο ποδόσφαιρο. Ο Γιώργος Κουτεντάκης, είναι μια από τις πλέον δυναμικές και καινοτόμες εκφράσεις που προέρχονται από το ποδόσφαιρο της Μεσσαράς. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΗ και εκ των υπευθύνων των Μικτών ομάδων και ταυτόχρονα από τα ηγετικά στελέχη της επιτυχούς επανίδρυσης του ΟΦΗ 94, μαζί με τον αδελφό του Γιάννη και άλλους συντοπίτες τους, «καταπίνουν» καθημερινά χιλιόμετρα στην διαδρομή Τυμπάκι-Ηράκλειο-Τυμπάκι, για να είναι παρόντες στις αθλητικές τους υποχρεώσεις, χωρίς να αφήνουν πίσω τα επαγγελματικά τους! Από μόνο του, ως πρόγραμμα, φανερώνει την οργάνωση και την συγκρότηση του ανθρώπου…

Από τα Χανιά όπου βρέθηκε για την οργάνωση των αγώνων για το τουρνουά «Μάχη της Κρήτης», που θα διεξαχθούν στην Παλαιόχωρα, ο Γιώργος Κουτεντάκης, μίλησε στο ράδιο 9.84.

Χαρακτήρισε «άψογη και θερμή» την υποδοχή της ΕΠΣ Χανίων, τονίζοντας ότι «ως διοργανώτρια έχει φροντίσει για όλα που αφορούν την φιλοξενία των αποστολών των ποδοσφαιρικών Ενώσεων της Κρήτης το διήμερο των αγώνων» και τόνισε την «εξαιρετική υποδοχή του προέδρου της ΕΠΣ Χανίων Γιώργου Βούρβαχη».

Όσο κι αν ο τρόπος του τελευταίου, επέφερε μια άδικη ποινή στον παράγοντα του Ηρακλείου από το γνωστό περιστατικό στα παιγνίδια των Μικτών, ο Πλούταρχος, έμεινε στο παρών («μας υποδέχθηκε φιλόξενα και ευγενικά και με αίσθηση χιούμορ στις συνομιλίες»!), προσθέτοντας ότι «ο μεγάλος ποδοσφαιρικός μου δάσκαλος Νίκος Τζώρτζογλου, μου έμαθε να κοιτάω μπροστά και να ατενίζω στα θετικά»!

Ο «Πλούταρχος» ενημέρωσε ακόμη ότι οι αγώνες θα γίνουν σε πολύ γήπεδο με ανακαινισμένο χλοοτάπητα, καθώς μας «ενημέρωσαν πως ο νέος πρόεδρος της Παλαιόχωρας, έχει κάνει πολύ έργο στην ομάδα του, ξεκινώντας από τις υποδομές»!

Οι αναφορές του στις Μικτές Ομάδες του Ηρακλείου και ειδικότερα στην «Περιφερειακή», ο παράγοντας της ΕΠΣΗ, έκανε λόγο για το ταλέντο που διαθέτουν  και πως «ήταν θέμα συγκυρίας, που δεν σήκωσαν το τρόπαιο, αν και ήταν η καλύτερη ομάδα. Τα παιδιά είχαν άγχος απλά, αλλά το μέλλον τους ανήκει».

Μέλι έσταζε και για τον πρωταθλητή ΟΦΗ 94: «Ο ΟΦΗ 94 έχει παρελθόν και έχει και μέλλον. Αν και καθυστερήσαμε την ανασυγκρότηση του, όταν μας φώναξαν να αναλάβουμε δράση, κάναμε ότι μπορούσαμε καλύτερο, αφού αρκετοί παίκτες των αναπτυξιακών τμημάτων του, είχαν αποχωρήσει. Φτιάξαμε καλή ομάδα και η αυριανή ΠΑΕ ΟΦΗ  θα έχει εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό για τη συγκρότηση της Κ -19, την ερχόμενη περίοδο. Ακόμη κι όταν ο μεγάλος ΟΦΗ ήταν πολύ πίσω στην βαθμολογία πίστευα πως θα πάρει την άνοδο».  

Είπε κι άλλα σημαντικά ο Μεσσαρίτης παράγοντας, όπως για την «άψογη σχέση» που συντηρεί η Επιτροπή Ακαδημιών του ΟΦΗ με την Διοικούσα Επιτροπή και αποκάλυψε, ότι ο Ερασιτέχνης τους πρότεινε να μπουν στο ψηφοδέλτιο για τη νέα διοίκηση. «Μας έγινε η πρόταση, αλλά ο χρόνος δεν μας το επιτρέπει, γιατί μιλάμε για μια σημαντική αφοσίωση. Είμαστε ενεργοί έτσι κι αλλιώς. Θα μας εκπροσωπεί όμως στη νέα διοίκηση ο Κώστας Ζερβάκης, την αξία του οποίου την ξέρουν όλοι»!

Η συνέχεια της δουλειάς στις Ακαδημίες, θα κριθεί στην κατάλληλη ώρα εν όψει της επόμενης σεζόν. «Να ανέβει η ομαδάρα μας ο ΟΦΗ και θα συζητήσουμε, για ότι καλύτερο αφορά τον σύλλογο μας… με τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ»!!!

-Είπαμε... Πλούταρχος! Ακούστε τον:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News