default-image

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Δανδάλης

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Δανδάλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απόφασή του να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ανακοίνωσε ο Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος είναι από τα πλέον παλαιά στελέχη, μετέχοντας στη διοίκηση του Ερασιτέχνη από το 2001.

Στην δήλωση αυτή κάνει λόγο για απόφαση που πήρε μετά απο παρότρυνση φίλων του ΟΦΗ και συνεργατών στον Ερασιτέχνη, ενώ υποράμμισε ότι στόχος είναι ένας ισχυρό 15μελες διοικητικό συμβούλιο για την επόμενη τριετία, που θα διοικήσει το σύλλογο.

Ο Γιάννης Δανδάλης τονίζει ότι στα άμεσα σχέδια του είναι η διεύρυνση μελών στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η δημιουργία κάρτα μέλους, η είσοδος ακόμα και εξωδιοικητικά νέων παραγόντων που θα αποτελέσουν τη νέα γενιά διοίκησης του Ερασιτέχνη, η ίδρυση τμήματος marketing σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και η καλύτερη ανάπτυξη των ακαδημιών σε όλα τα αθλήματα με στόχο την ανάδειξη αθλητών που θα έχουν ατομικές και συλλογικές επιτυχίες.

Ακόμη, ο Γιάννης Δανδάλης επισημαίνει ότι ο ίδιος και η διοίκηση του, θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα των επιχειρηματιών, που διοικούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και μπορούν να κάνουν πράξη την αναγέννηση του ΟΦΗ και την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες:

Η δήλωση του Γιάννη Δανδάλη για την επιλογή του να κατέβει ξανά υποψήφιος πρόεδρος στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

«Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, αποφάσισα να θέσω ξανά υποψηφιότητα ης επικεφαλής στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στις εκλογές. Αν και είχα αποφασίσει να παραδώσω τη σκυτάλη του προέδρου, τελικά πείστηκα από συνεργάτες μου και φίλους του ΟΦΗ, ότι πρέπει να συνεχίσω. Ήδη βρισκόμαστε στον καταρτισμό εντός ισχυρού ψηφοδελτίου, με πρόσωπα από την ευρύτερη οικογένεια του ΟΦΗ και όχι μόνο, το οποίο θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε στις εκλογές της Δευτέρας. Καλώ τα μέλη του ΟΦΗ να βρεθούν στην Γενική Συνέλευση και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Στόχος μας είναι ένας πιο ισχυρός Ερασιτέχνης ΟΦΗ. Οι άξονες που θα κινηθούμε είναι οι εξής:

α) Άνοιγμα στα μέλη του σωματείου και τακτική ενημέρωση μέσω γενικών συνελεύσεων για τα ζητήματα που μας αφορούν.

Η κάρτα μέλους είναι κάτι που έχουμε σκεφθεί και θέλουμε να εφαρμόσουμε άμεσα.

β)Άνοιγμα σε εξωδιοικητικά στελέχη, τα οποία για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να είναι μαζί μας σε αυτές τις εκλογές.

Θέλουμε όμως να συμμετέχουν ως ισότιμα μέλη στην προσπάθεια μας. Έτσι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια νέα γενιά παραγόντων στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

γ) Ίδρυση τμήματος marketing σε επαγγελματικό επίπεδο, που έλλειπε από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ τα προηγούμενα χρόνια. Στόχος η ανεύρεση χορηγιών και υποστηρικτών της προσπάθειας μας,

δ)Ακόμη καλύτερη ανάπτυξη των ακαδημιών σε όλα τα αθλήματα που φιλοξενούμε και ανάδειξη αθλητών. Αυτό παραμένει κεντρική μας φιλοσοφία στα αγωνιστικά τμήματα του ΟΦΗ με στόχο ατομικές και συλλογικές επιτυχίες, αλλά και συμμετοχή αθλητών μας σε διεθνείς διοργανώσεις, που θα τους φέρει μόρια για την είσοδο τους σε Πανεπιστημιακές σχολές.

ε) Η στήριξη της ομάδας επιχειρηματιών που έχει αναλάβει τον ΟΦΗ, παραμένει βασική μας επιλογή. Οι 9 επιχειρηματίες που ανέλαβαν την ομάδα, δείχνουν το δρόμο για καλύτερες μέρες, με στόχο την πλήρη αναγέννηση του ΟΦΗ και την επιστροφή του σύντομα στις επαγγελματικές κατηγορίες".

Η πρόσκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ μετά από απόφαση του, αριθμός πρακτικού 60, καλεί τα τακτικά και ταμειακά ενήμερα Μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση όπως το καταστατικό ορίζει, άρθρο 5 παράγραφος Α, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 στο Κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου ΒΑΚ με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διατάξεως :

1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.

2. Ανάγνωση του πρακτικού της Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Ανάλυση του χρηματικού απολογισμού και έγκριση των παραπάνω

4. Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για συμμετοχή στις αρχαιρεσίες είτε για το Δ.Σ. είτε για την Ε.Ε. θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία του Σωματείου, Ισάυρων 93 τρείς(3) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία της Γ.Σ. και στο Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ..

Μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής το Δ.Σ. ανακηρύσσει και ανακοινώνει τους υποψηφίους για το Δ.Σ. και την Ε.Ε.

Αν δεν υπάρξει απαρτία την παραπάνω ημερομηνία η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διατάξεως όπως το καταστατικό ορίζει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ταμειακώς ενήμερα Μέλη είναι όσα καταβάλουν τις συνδρομές του τελευταίου εξαμήνου.

Εντολή Δ.Σ. ΟΦΗ

Ο Πρόεδρος Δανδάλης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Σπυριδάκης Παναγιώτης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News