default-image

Και η Νότιγχαμ ενδιαφέρεται για Πογέτ;

Ποδόσφαιρο
Και η Νότιγχαμ ενδιαφέρεται για Πογέτ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει στις τάξεις τον Γκουστάβο Πογιέτ όμως φαίνεται ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολο αφού υπάρχουν και άλλοι … μνηστήρες.

Εκτός από τη φημολογία που υπάρχει για τη Βαλένθια, ο Ουρουγουανός τεχνικός φέρεται να βρίσκεται στις λίστες και άλλων αγγλικών συλλόγων όπως η Νότιγχαμ.

Το όνομα λοιπόν του Πογέτ βρισκόταν ανάμεσα στις επιλογές που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες για νέο προπονητή της Φόρεστ. Από ‘κει όμως που θεωρείτο τρίτος επικρατέστερος, πληρώνοντας 12/1 και ακολουθώντας τους Νάιτζελ Κλαφ (9/1) και Μπιλ Ντέιβις (10/1), τις τελευταίες 48 ώρες οι αποδόσεις που δίνονται για τον Ουρουγουανό πέφτουν συνεχώς.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που πλέον η πρόσληψή του από τη Νότιγχαμ να πληρώνεται 4/6 και να θεωρείται το φαβορί για να αποτελέσει τον νέο τεχνικό του συλλόγου (μπροστά από τους Κλαφ, Ο’ Νιλ και Έβανς)!

Οι αντιδράσεις των οπαδών της Νότιγχαμ πάντως φαίνεται να είναι θετικές. Στην ΑΕΚ θα επιδιωχθεί  συνάντηση με τον Πογιέτ μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να ξεκαθαρίσει το θέμα και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News