default-image

Θα παίξει για τη νίκη ακόμα κι αν αποκλειστεί

Μπάσκετ
Θα παίξει για τη νίκη ακόμα κι αν αποκλειστεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τον Ολυμπιακό η πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας δεν εξαρτάται από τον ίδιο καθώς χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική του Top16.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Παρασκευή (21:45) την ΤΣΣΚΑ και πέραν του ότι θέλουν νίκη περιμένουν τα αποτελέσματα και των υπολοίπων. Ουσιαστικά θα ξέρουν αύριο Πέμπτη εάν έχουν πιθανότητες πρόκρισης, όμως όπως επισήμανε ο Γιαννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του είτε έτσι, είτε αλλιώς η ομάδα του θα κυνηγήσει τη νίκη.

"Στην τελευταία αγωνιστική του Τοπ-16 καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Έστω κι αν η πρόκριση αυτή τη στιγμή δεν είναι στα δικά μας χέρια, έστω κι αν την Πέμπτη τα αποτελέσματα δεν έρθουν όπως τα θέλουμε και δεν θα έχουμε ελπίδες πρόκρισης, εμείς την Παρασκευή θα παίξουμε μ' όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Θέλουμε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση και ενέργεια σ' αυτό το παιχνίδι, να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο που θα χαράξουμε και να κλείσουμε το Τοπ-16 με νίκη", επισήμανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν τα λόγια και του Βαγγέλη Μάντζαρης, ο οποίος επισήμανε: "Εμείς θα γνωρίζουμε την Πέμπτη το βράδυ αν την Παρασκευή θα έχουμε ελπίδες πρόκρισης σε περίπτωση που κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ. Ακόμα κι αν δεν έχουμε όμως ξέρουμε ότι πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να το κάνουμε για όλο τον κόσμο που μας στηρίζει και που όπως μαθαίνω θα είναι στο πλευρό μας και την Παρασκευή".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News