default-image

Στην Πόλη για ένα νικηφόρο φινάλε ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Στην Πόλη για ένα νικηφόρο φινάλε ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, η οποία αντιμετωπίζει αύριο Πέμπτη την Αναντολού Εφές στο φινάλε του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» στοχεύουν στη νίκη που θα τους διατηρήσει στο παιχνίδι εξασφάλισης τη 2ης θέσης και άρα του πλεονεκτήματος στα πλέι οφ (εξαρτάται και από τα άλλα αποτελέσματα). Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς συμπεριέλαβε 13 παίκτες στην αποστολή και συγκεκριμένα τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Έλιοτ Γουίλιαμς, Νικ Καλάθη, Τζέιμς Φελντέιν, Μαρκίζ Χέινς, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Σάσα Πάβλοβιτς, Αντώνη Φώτση, Τζέιμς Γκιστ, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Όγκνιεν Κούζμιτς και Βινς Χάντερ.

Αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τόνισε: «Ο στόχος μας και σε αυτό το παιχνίδι είναι να κερδίσουμε ώστε να διεκδικήσουμε όλες μας τις πιθανότητες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο και να πάρουμε πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ. Τα κίνητρά μας είναι διαφορετικά σε σχέση με την Εφές και θέλουμε πολύ τη νίκη. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να μην επιτρέψουμε σε ορισμένους παίκτες της Εφές να κάνουν το παιχνίδι τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News