default-image

Άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον Γιαλαμά και Σφακιανάκη

Σπορ
Άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον Γιαλαμά και Σφακιανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν και μικρές στην ηλικία, οι αθλήτριες του Ωρίωνα Κρύστη Γιαλαμά και Μαρία Σφακιανάκη όρθωσαν το ανάστημά τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης κατηγορίας OPEN, που πραγματοποιήθηκε 1-3 Απριλίου στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου και ανταγωνίστηκαν κατά πολύ μεγαλύτερές τους αθλήτριες.

Τα δύο κορίτσια του Ωρίωνα αγωνίστηκαν στο solo και στο dueto και κατέλαβαν τη 10η και την 11η θέση, αντίστοιχα, στους τελικούς των αγωνισμάτων τους. Μια θέση που θεωρείται ιδιαίτερα τιμητική, με δεδομένο ότι είναι μόλις 12 και 13 χρόνων, αντίστοιχα, κι ενώ στους αγώνες μετείχαν γυναίκες.

Ουσιαστικά οι Γιαλαμά και Σφακιανάκη είχαν να ανταγωνιστούν σπουδαίες αθλήτριες, όπως οι Πλατανιώτη, Παπάζογλου και Κουτίδη, οι οποίες έχουν εξασφαλίσει συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ενώ αγωνίστηκαν με το πρόγραμμα που τους χάρισε αυτή την πρόκριση.

Οι προπονήτριές τους, πάντως, έμειναν ενθουσιασμένες με την παρουσίαση του προγράμματός τους και θεωρούν ότι αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον.

Το Δ.Σ. του Ωρίωνα, τέλος, συγχαίρει τις αθλήτριες, καθώς και τις προπονήτριες τους Αγγελίδου Κλεοπάτρα και Ασκοξυλάκη Ελεάννα και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News