default-image

Ενωτικό ψηφοδέλτιο κατεβάζει ο Βρέντζος!

Ποδόσφαιρο
Ενωτικό ψηφοδέλτιο κατεβάζει ο Βρέντζος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ώρα των εκλογών, λοιπόν, φτάνει στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη, με τον υποψήφιο πρόεδρο Γιώργο Βρέντζο με γραπτή του δήλωση να εκφράζει την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις!

Ο ίδιος αναφέρει ότι θα συγκροτήσει ψηφοδέλτιο με σκοπό την ανάδειξη διοίκησης ενωτικού χαρακτήρα, ενώ είναι ανοικτός στη συμμετοχή οποιουδήποτε έντιμου Εργοτελίτη και δίνει το σύνθημα της ηθικής και αγωνιστικής αναγέννησης του συλλόγου.

Η δήλωση Βρέντζου είναι η εξής:

"Με μεγάλη χαρά κι ικανοποίηση πληροφορήθηκα την απόφαση του ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης για προκήρυξη εκλογών. Η κίνηση αυτή αποτελεί ακόμα μια απόδειξη ότι τα μέλη της νυν διοίκησης αφουγκράζονται την θέληση του κόσμου του Εργοτέλη και βάζουν πάνω απ' όλα το συμφέρον του Συλλόγου. Μιας διοίκησης που μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική αλλά σίγουρα είναι η πιο καθαρή των τελευταίων πολλών ετών σ' όλο τον Εργοτέλη. Αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω και να τους υποσχεθώ ότι η "θυσία" τους δεν θα πάει χαμένη. Ο Εργοτέλης μέσα απ' αυτή την επίπονη αλλά αναγκαία διαδικασία θα βγει πιο ενωμένος και δυνατός.

Την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκομαι και πάλι στο Ηράκλειο, προκειμένου να ολοκληρώσω τις επαφές για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει τα ηνία του Συλλόγου για τα επόμενα 3 χρόνια. Όπως έχω δηλώσει επανειλημμένα, η επιθυμία μου είναι η δημιουργία ενός ΕΝΩΤΙΚΟΥ διοικητικού συμβουλίου κι αποτελεσματικού διοικητικού σχήματος, με τη συμμετοχή σημαντικού αριθμού μελών της νυν διοίκησης καθώς κι έμπειρων και νέων παραγόντων, απ’ όλο το φάσμα της οικογένειας του Εργοτέλη αλλά και την κοινωνία του Ηρακλείου. Είμαι ανοικτός στη συμμετοχή οποιουδήποτε έντιμου Εργοτελίτη, αρκεί να συμμερίζεται τ' όραμα μου, να έχει τη διάθεση αλλά και δυνατότητα να προσφέρει ουσιαστικά, καθώς και ν' αποδέχεται την απλή και βασική αρχή ότι ο πρώτος και τελευταίος λόγος ανήκει σ' αυτούς που βάζουν τα χρήματα τους.

Ο Εργοτέλης πρέπει ν' αντιμετωπίσει άμεσα τα υπαρκτά προβλήματα και τις νέες προκλήσεις, προκειμένου να μπορέσει να βαδίσει στο μέλλον με σταθερά και σίγουρα βήματα. Αντίπαλος δεν είναι ο διπλανός μας, όσο κι αν διαφωνούμε κι όποιες κι αν είναι οι προσωπικές διαφορές μας, αλλά τα προβλήματα κι οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος, με πρώτο τις ενέργειες της οικογένειας Παπουτσάκη, του μεγαλύτερου "εχθρού" του Εργοτέλη αυτή τη στιγμή. Είναι καιρός πια να ξεχάσουμε το παρελθόν, να παραμερίσουμε ό,τι μας χωρίζει και να επικεντρωθούμε σ' ό,τι μας ενώνει. Όλοι ΜΑΖΙ θα επαναφέρουμε τον Εργοτέλη εκεί που ανήκει, ηθικά κι αγωνιστικά. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!"

Γιώργος Βρέντζος

Υποψήφιος Πρόεδρος ΓΣ Εργοτέλης"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News