Αθλητισμός

Προετοιμάζονται για τη νέα χρονιά στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό για την επόμενη  χρονιά . Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο γύρισαν από την Πορτογαλία και ενημέρωσαν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα αποτελέσματα του ταξιδιού.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ επέστρεψαν με αρκετά ονόματα στο μπλοκάκι τους. Εκείνος έχει κάνει εντύπωση είναι ο Καφού. Ήδη πριν ταξιδέψουν καν στην Πορτογαλία ο Μιλοβάνοβιτς με τον Ντε Μπαρτόλο, είχαν υπογραμμίσει το όνομα του 23χρονου μέσου, από τα στοιχεία που είχαν συλλέξει.

Μάλιστα τον είδαν και σε δράσει στο ματς της Γκιμαράες και εντυπωσιάστηκαν από τα αθλητικά προσόντα ενός παίκτη που φέτος έχει κάνει 26 συμμετοχές με δυο γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και έχει παίξει σ’ όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Ο Καφού έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2018.

Επόμενο ταξίδι των ανθρώπων της ΑΕΚ θα είναι στην Πολωνία αφού έχουν εντοπίσει δυο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Έναν σέντερ φορ και έναν στόπερ. Για τον επιθετικό όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως είναι ο 21χρονος Μάριους Στεπίνσκι της Ρουχ Χουρζόφ, που φέτος έχει κάνει εξαιρετική σεζόν και μέχρι τώρα έχει πετύχει 14 γκολ. Στην Ένωση έχουν  εντοπίσει και έναν στόπερ στην Πλωνία.

Σχόλια