default-image

Νίκη με ανατροπή για την Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
Νίκη με ανατροπή για την Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ανατροπή και σκόρερ τον Σουάρες, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 της Ατλέτικο Μαδρίτης που έπαιζε με 10 παίκτες από το 36' μετά την αποβολή του σκόρερ της, Φερνάντο Τόρες. Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά για τους Καταλανούς.

Ο Τόρες άνοιξε το σκορ για την Ατλέτικο στο 25 και όλα έδειχναν ότι η Μπαρτσελόνα θα περνούσε ένα δύσκολο βράδυ, όμως στο 36' ο σκόρερ δέχτηκε αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, έχασαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι στο 51' με τον Νεϊμάρ και τελικά ήρθε η λύτρωση τον Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός ισοφάρισε στο 63' με κοντινή προβολή μετά το σουτ του Τζόρντι Άλμπα και διπλασίασε τα τέρματα της Μπαρτσελόνα στο 74' με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ντάνι Άλβες.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (80' Σέρτζι Ρομπέρτο), Ράκιτιτς (64' Ραφίνια), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουανφράν, Λούκας Ερνάντεθ, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Γκριεζμάν (76' Πάρτεϊ), Φερέιρα Καράσκο (53' Αουγκούστο Φερνάντες), Φερνάντο Τόρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News