Αθλητισμός

Μιράλης: Δύο σφυρίγματα μας στέρησαν την ευκαιρία

Με αρκετά παράπονα επέστρεψε η ομάδα πόλο του ΟΦΗ από τη Νίκαια μετά την ήττα της με 12-11 από τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 υδατοσφαίρισης ανδρών.

Η κρητική ομάδα θεωρεί ότι άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία κάτι που επισήμανε και ο Τάκης Μιράλης σχολιάζοντας το παιχνίδι στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (ofierasitechnis.gr): «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να προσέξουμε στην άμυνα στο ξεκίνημα  του αγώνα. Αργότερα πρεσάραμε τον αντίπαλο και ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Στο τέλος δυο ανάποδα σφυρίγματα των διαιτητών μας στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το παιχνίδι», επισήμανε ο προπονητής του ΟΦΗ.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο το Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου που θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο του  Ηρακλείου.

Συλλυπητήρια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον φίλο του ΟΦΗ Κώστα Μπουμάκη, για το θάνατο του ανιψιού του. Η συλλυπητήρια ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον φίλο του ΟΦΗ Κώστα Μπουμάκη για τον άδικο χαμό του ανιψιού του  Ραφαήλ Μπουμάκη».

Σχόλια